Hogyan kell viselni a leggings-t télen?

A leggings vagy cicanadrág, mint tudjuk, egy elég szoros ruhadarab, éppen ezért nagyon fontos hogyan is viseljük. Most eláruljuk, miként lehet télen is csinosan, funkciójának megfelelően viselni.

Az tény, hogy a hidegebb idő beköszöntével sem kell lemondanunk róla, ahogy egy nyári mini ruhát sem kell feltétlenül a szekrény mélyére száműznünk. A lényeg, hogy okosan válogassuk össze öltözékünk részeit. A legtöbbünkön itt-ott van némi plusz kiló, amit természetesen szeretnénk elrejteni ruháinkkal. Például, ha nagyobb a fenekünk, válasszunk lenge fazonú mini ruhát, és ahhoz már a leggingst is felvehetjük.

 cicanaci

Egy farmernadrág alá is húzhatjuk akár, de ha nem elég sztreccses az anyaga, akkor növelhetjük vele combunk vagy vádlink vastagságát. Az persze tény, hogy úgy biztosan nem fogunk felfázni, de azt sose felejtsük el, hogy egy cicanadrág nem harisnya, tehát inkább önmagába hordjuk.

Télen divatosak és praktikusak a kötött, hosszított ruhadarabok, amelyekhez szintén viselhetünk leggingst egy magasabb szárú csizmával kiegészítve. Az alapszabályt azonban tartsuk be: mintásabb felsőhöz egyszínű nadrágot válasszunk és fordítva. Senkin se mutatnak jól az eltérő mintás ruhák, így ezeket igyekezzünk kerülni. Az ünnepek közeledtével pedig pont ezek a mintás nadrágok és pulóverek kezdenek megjelenni, de mindenképpen tartsuk be az említett szabályt, és törekedjünk a színek harmóniájára is.

A fekete optikailag kicsinyít, de csak megfelelő szabású ruhák ötvözésével fejti ki ezt a pozitív hatását. Amennyiben szélesebb a csípőnk, válasszunk mell alatt szabott hosszabb felsőt, hiszen úgy a dekoltázsunkra helyezzük a hangsúlyt, és nem a teltebb részekre. Ez is kiválóan mutat cicanadrággal, ha egy hosszabb szárú csizmával párosítjuk.

Javíthatunk megjelenésünkön kiegészítőinkkel, lábbelinkkel és frizuránkkal is. Divatosak például a magasan tűzött kontyok, amik növelik az alakot, és ugyanezt a hatást érhetjük el szintén egy hosszabb szárú csizmával. Ha magasabbnak tűnünk, akkor súlyfeleslegünk sem lesz annyira szembeötlő.

Amennyiben kis combunk és szép vádlink van, akkor bátran viselhetünk latex vagy fényes anyagból készült cicanadrágokat. Ezekhez természetesen egy mini ruha vagy csípőig érő felső áll jól, tehát ha picit ducik vagyunk, akkor inkább kerülendőek. Ugyanez a helyzet az állatmintás darabokkal is, vastagabb combon nem igazán mutatnak jól.

Összefoglalva tehát bárki viselhet leggingst, amennyiben hosszított felsőhöz veszi fel, de egyéni alakunkat mindenképpen vegyük figyelembe. A mintákat, az anyagokat, a színeket és a fazonokat alkatunknak megfelelően válogassuk össze.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 1 Átlag: 5

Szólj hozzá!