Médiaajánlat

A magas népszerűségnek örvendő Élet-blog.hu weboldal 2012 óta fogadja a kedves olvasókat igényes és tartalmas cikkeivel a kiegyensúlyozott életvitel témakörében. Cikkeinket sokszínűség jellemzi, melyek hat fő kategóriába csoportosulnak: Divat, Szépség, Egészség, Utazás, Receptek és Humor.

Célunk olyan minőségi és stílusos tartalom közlése, amely hasznosítható a hétköznapi életben, pozitív hatást fejt ki az emberek életmódjára vonatkozóan, és nagyban hozzájárul az egészséges és boldog mindennapokhoz. Weboldalunkat kortól és nemtől függetlenül minden olyan látogatónak ajánljuk, akik egy kis Életet vinnének a szürke hétköznapok monotonitásába, motiválva érzik magukat új dolgok megismerésére, egészségük megőrzésére, valamint fejlesztésére.

Online márka jelenlét:

Hirdetési lehetőségek és kontakt:

Az elet-blog.hu nyitóoldalán, illetve aloldalain is lehetősége van bannerkampányok formájában hirdetni termékét és szolgáltatását. A bannerkampányok hatékony és látványos hirdetési megoldást jelentenek, melyek segítségével egyszerűen és gyorsan népszerűsítheti vállalkozását. Az általunk támogatott bannerméreteket megtekintheti az alábbi táblázatban.

Elhelyezés Méret
Fejléc 728 x 90
Oldalsáv 300 x 250
Kiemelt partnereink, oldalsáv 125 x 125

Az elet-blog.hu szintén lehetőséget nyújt márkaerősítő PR cikk megjelenésére, illetve Facebook kapcsolat hirdetésre.

Hirdetési igényével kapcsolatban további információért keresse sales munkatársunkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

Szatmári Tibor
+36 70 7719 489
[email protected]