Tartalék ajándék, amit szívesen megtartasz magadnak

Előfordult már, hogy valaki lemaradt a karácsonyi ajándéklistádról? Egy családtag, munkatárs, vagy egy váratlanul betoppanó vendég? Ez a rémálom megoldásért kiált: válassz magadnak egyet a Waterdrop elegáns kulacsai és finom Microdrinkjei közül, melyeket – ha úgy alakul – megtarthatsz magadnak. Praktikus, környezetbarát, egészségtudatos és elegáns ajándék, amely ráadásul személyre szabható.

Kívánságlista híján felnőttkorú szeretteinket nem könnyű évről évre valódi örömöt okozó ajándékkal megörvendeztetni. A felesleges, jelképes ajándékok helyett a Waterdrop kulacsai olyan elegáns és hasznos kiegészítők, amelyek finoman hozzásegíthetik tulajdonosaikat az egészségesebb és környezettudatosabb mindennapokhoz az új évben. A prémium minőségű üveg- és nemesacél kulacsok közül mindenki talál az életmódjához és a személyiségéhez leginkább passzoló méretű és kialakítású modellt, legyen szó a reggeli tejeskávé elkortyolásáról vagy egy hosszú túra alatti folyadékpótlásról.

Egy finom forró italhoz útközben tökéletes választás az új, funkcionális termosz széles, pohárhoz hasonló ivónyílással. Sportoláskor a hőtartó, rozsdamentes acélkulacs tökéletes választás, amely sportkupakkal szivárgásmentes záródást és egykezes használatot biztosít. Irodai munkában az elegáns, bambuszkupakkal ellátott üvegkulacsok segítenek a folyamatos hidratálásban, míg egy hosszú túra során az ultrakönnyű nemesacél kulacs segít a folyadékpótlásban.

A meglepetés öröme – Mutasd be a Microdrinkeket

A változatos ízekben kapható mini üdítőkockák az újdonság erejével garantált sikert aratnak, és akár rögtön közös kóstolóprogrammá változtatják az ünneplést. Az Microdrinkek a legkisebb zsebben is elférnek, és pár perc alatt finom üdítővé varázsolják a természetes és szénsavas vizet. Tökéletes ajándék egészségtudatosoknak, és azoknak, akik szívesen választanának egészségesebb alternatívát a cukros üdítők helyett.

A Waterdrop újdonsága, a COLA Microdrink is garantáltan az ünneplés sztárja lesz. A világ egyik legnépszerűbb üdítőjének egészségesebb és környezetbarátabb verziója kóladió-kivonatot és zöldkávé-kivonatot tartalmaz, amelyek élénkítő hatásuk mellett kiváló antioxidánsok. A háromféle ízesítésben kapható ICE TEA Microdrinkek szintén nagy sikerre számíthatnak, de érdemes kipróbálni az ünnepi csomagolást kapott SNOW fantázianevű üdítőkockát is, amely csak a karácsonyi időszakban érhető el.

Most különösen érdemes meglátogatni a Waterdrop webáruházát, mivel kiemelten kedvezményes ajánlattal készülnek az ajándékkeresőknek. Siess, mert a Waterdrop már csak december 15-ig garantálja a kiszállítást karácsonyig a waterdrop.hu oldalon!

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 1 Átlag: 5

Szólj hozzá!