Ruhadarabok, amiket kerülj bizonyos kor felett

Bár telnek az évek, de ettől még lehet ragyogó a megjelenésed. A következőekben felsorolt ruhadarabokat jobb elkerülnöd, ha középkorú vagy.

Ugyan szabály nincsen rá, de mégsem hordhatod azokat a ruhadarabokat, amiket a tizenéves lányok. Gyűjtsd össze az összes rövid szoknyát, nadrágot és hasvillantós felsőt. Kedvenc darabjaidat megtarthatod, de csak a strandon viselheted. Azok a nők, akik koruk ellenére „forrónadrágokban” flangálnak, nevetségessé teszik saját magukat.

A harmincas éveidben már bizony le kell mondani a haspólók viseléséről is. Bár az ilyen ruhadarabok kora már egy ideje lejárt, otthon mégis fel lehetett venni őket. Most már nem szabad. 30 felett már nem tanácsos túl sok mindent mutatni a testedből, ha szép és kidolgozott a hasad, azt úgyis észre fogják venni.

Ha már túl vagy a 35. szülinapodon sajnos a váll nélküli felsőket is el kell messziről kerülnöd. Leginkább azért érdemes kiselejtezni ezeket a ruhadarabokat, mert a gravitáció dolgozik, és a mellek veszíthetnek tartásukból. Fiatalkorban -persze egy harmincas nő sem idős- még szépen állnak a mellek és a karok is feszesek.

bizonyoskor

A szakadt farmer az a ruhadarab, amit már harmincas éveid elején sem szabad viselned. A ’80-as években nagy divat volt, de őszintén szólva nem leszünk sem csinosabbak, sem szebbek a kihasított farmertől, így nem is lehet akkora trauma megszabadulni tőle.

A tinédzserek gyakran viselik a hosszú felsőiket ruhaként. A tunikák körülbelül combközépig érnek, de egyik harmincas, negyvenes nő sem szeretné már ilyenkor ennyire megmutatni magát, hiszen ahogy említettük, törekedni kell a kevésbé magamutogató öltözködésre. Ha tunikát szeretnél viselni, mindenképpen vegyél alá egy vékony nadrágot, így kifinomult és csinos lesz a megjelenésed.

Nem túl összetettek ezek az öltözködési szabályok, de ha betartod őket, nem fognak utánad nézni az utcán és még jól is fogod érezni magad a bőrödben.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 1 Átlag: 1

Szólj hozzá!