Árulkodó illatok

Valentin-napra egy alkalomhoz illő témát fogunk körüljárni. Sokan vitatkoztak már arról, hogy mekkora szerepe van párválasztáskor az ember természetes illatának.

Annyit bizonyosan elmondhatunk, hogy az orrunkon keresztül érkező hatások hihetetlen információkat juttatnak el az agyunknak. Az, hogy nap, mint nap milyen illatokat fújunk magunkra, sok mindent elárul a személyiségünkről.


Virágillatok

Akik valamilyen virág illatú parfümöt használnak, minden bizonnyal romantikus beállítottságúak. Az ilyen illatok egyértelműen azt jelentik, hogy használói szeretik a napfényt, a vidámságot, viszont nem oldódnak fel olyan könnyen. Ha viszont megszeretnek valakit, képesek egész szívüket, lelküket feltárni párjuk előtt.

Gyümölcsös illatok

Az ilyen illatokat kedvelők szeretik kiélvezni az élet minden percét. Nem nagyon tudnak egy helyben maradni és mindig tele vannak energiával. Ha valamiről megvan a véleményük, azt nem is rejtik véka alá, emiatt gyakran kerülhetnek konfliktus helyzetbe.

parfum

Fűszeres illatok

Érdekes és összetett személyiségű nők, akik a fűszeresebb parfümöket részesítik előnyben. Jellemezhetnénk őket úgy is, mint az időjárást. Kissé szeszélyesek, néha kiszámíthatatlanok. Egyik pillanatban vidámak és nyitottak az újra, a másikban pedig komolyak és zárkózottak. Kedvelik a meglepetéseket és imádnak gondolkozni rejtvényeken.

Sportos illatok

A citrusos, mentolos illatokat sorolhatjuk ebbe a kategóriába. Ezeket az illatokat kedvelő nők inkább a tetteiket helyezik előtérbe, világosan, reálisan gondolkodnak. Tudják, hogy mit akarnak és azt is, hogy miként érhetik el céljaikat, ezen tulajdonságuknak köszönhetően gyakran hűvösnek tűnhetnek a hölgyek, valójában csak megfontoltak és higgadtak.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!