Bájos szépséghibák

A nők nagy része talál magán olyan pontokat, hibákat amelyekről úgy gondolják, hogy azok nagyon szembetűnőek és zavaróak. Legtöbbször akkor a legzavaróbban ezek a szépséghibák, amikor az arcon vannak, hiszen azok mindig látszanak, nem tudod elrejteni őket.

 

Nevetőráncok

Ne érezd magad zavarban, ha nevetés közben apró ráncok jelennek meg a szemeid és a szád körül. Ezek természetesen alakulnak ki mosolygás közben, egyáltalán nem csúnyák és még a férfiak is kedvelik őket.

Szeplők

Vannak olyan bőrtípusú nők, akiknél csak nyáron jönnek elő az apró pöttyök, mások arcán egész évben láthatóak. Közvélemény kutatások bebizonyították, hogy a szeplő számít a legbájosabb szépséghibának, így ne bosszankodj miattuk.

Lenőtt haj

Nem dől össze a világ, ha nincs időd, vagy lehetőséged elmenni a fodrászhoz, hogy felfrissítsd a hajszínedet. Nincs ok aggodalomra, ha csupán néhány centis lenövésed van, ha ügyes vagy, el tudod készíteni a frizurádat úgy, hogy fel sem fog tűnni a környezetednek.

bajos szepseg

Bozontos szemöldök

A vastag és bozontos szemöldökű hölgyek a legcsábítóbbak napjainkban, hiszen a divatházak modelljei is így jelennek meg alkalomról-alkalomra. Ne bánkódj, ha a szokásosnál dúsabb a szemöldököd és kuszábbak a szálai, most ez a divat.

Rés a fogak között

Nem tragédia, ha van egy kicsi rés a fogaid között. Ha nem túl nagy, és gondosan ápolod a fogaidat, nagyon bájos tud lenni. Amennyiben nagyon zavar, konzultálj fogorvosoddal a lehetséges megoldásokról.

Nagyobb orr

Ne csüggedj akkor sem, ha nagyobb az orrod, mint szeretnéd. Vannak olyan nők, akiknek kimondottan jól áll, ha kicsit nagyobb az orra. Ha nagyon zavar, sminktrükkökkel optikailag tudsz egy kicsit csalni.

Kis szemtengelyferdülés

Vannak olyanok, akik ezzel együtt születnek, másoknál később alakul ki. A kis mértékű  szemtengelyferdülés igazán bájossá és kedvessé teszi a tekintetet, ezért nem kell, hogy fájjon emiatt a fejed.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 1 Átlag: 4

Szólj hozzá!