Gyümölcssaláta

Hozzávalók:
1 kg görögdinnye
2 db őszibarack
20 dkg eper
1 db alma
1 fürt szőlő
1 db banán
1 citrom facsart leve
3 teáskanál méz

Az elkészítési mód igen egyszerű: a gyümölcsöket megmossuk, amelyiket kell, megpucoljuk illetve kimagozzuk, és aztán tetszés szerint felaprítjuk őket (kockákra, gerezdekre, karikákra). Egy nagyobb méretű edénybe alaposan összekeverjük őket, majd a mézes citrom lével leöntjük, és betesszük a hűtőbe legalább fél órára. Ezt követően kelyhekben tálalhatjuk a salátát, és aki szereti, tehet egy kis tejszínhabot is a gyümölcsök tetejére. Természetesen más gyümölcsökkel is elkészíthető.
Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 1 Átlag: 1

Szólj hozzá!