Csirkés szendvics

Hozzávalók 4 főre:

60-70 dkg csirkemellfilé
só, bors
majonéz
kenyér/zsemle
tetszés szerint paradicsom, uborka, saláta, retek

A húst vágjuk szeletekre, mossuk meg, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. A hússzeletek mindkét oldalát süssük meg forró olajban, amíg szép színűk nem lesz. Várjuk meg, hogy egy kicsit meghűljenek, majd vágjuk kisebb falatokra őket. Ezután rakjuk bele őket egy edénybe és tegyünk rájuk majonézt ízlés szerint. Keverjük össze őket, és utána rakjuk be a hűtőbe, hogy egy kicsit összeérjenek az ízek. Vegyünk elő pár teljes kiőrlésű zsemlét, és töltsük meg őket a csirkés-majonézes keverékkel. Végül érdemes feldobni a szendvicseket zöldségekkel, mint például jégsalátával, uborkával vagy paradicsommal.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 1 Átlag: 5

Szólj hozzá!