Divat bakik ősszel

Ősszel ugyan kevesebbet mutatunk testünkből, de ez még nem jelenti azt, hogy nem lehet divatosan, stílusosan öltözködni.

 

1. hiba

Ősszel nem olyan egyszerű kitalálni, hogy mit vegyünk fel. Reggel meglehetősen hűvös van, délben pedig olyan meleg is lehet, hogy még a pulcsit is nehezen viseljük magunkon. Rengeteg olyan ember van, aki nem hajlandó megállapodni a réteges öltözködésben, inkább felveszik a szőrmebundát, és a hótaposó cipőjüket. Ezek a szerelések azonban nagyon kényelmetlenek és kellemetlenek tudnak lenni a napközben tomboló melegben. Ősszel a legjobb, amit tehetünk, ha rétegesen öltözködünk. Ez egy pólót, egy pulcsit és egy átmeneti kabátot jelent. Ez nyilvánvalóan azért praktikus, mert bármikor fel- és levehetjük felsőruházatunk bármely tagját, ha fázunk vagy ha éppen melegünk van.

2.hiba

Vásárlás közben sokan nem gondolják végig, hogy az adott ruhadarab mennyire fog passzolni a kabáthoz. Pedig ez egy fontos kérdés, hiszen az emberek a kabátot, a nadrágot és a cipőt veszik észre rajtunk először. Elegáns kabáthoz nem szabad sportcipőt felvenni, de a széldzsekivel is nagyon furán néz ki a cicanadrág vagy a tűsarkú.

oszbaki

3. hiba

Napjainkban a sálat inkább kiegészítőként használják, amivel nincsen semmi gond, pusztán arra kell figyelni, hogy passzoljon az öltözetünkhöz. Szoknyához vagy pólóhoz érdemesebb egy lazább, vékonyabb darabot választani, hiszen például egy nagy kötött téli sál, kissé disszonáns összhatást eredményezne.

4. hiba

Egyedi és vagány stílus a maszkulin. Könnyen el lehet azonban rontani a megjelenést, amitől slampos hatású lesz az öltözék. Ez a stílus arról szól, hogy a nőies mivoltodat hangsúlyozd férfias ruhadarabokkal. Nem férfinak kell öltöznöd!

5. hiba

Az állatvédők nagy bánatára ugyan, de ismét egyre népszerűbbek a szőrmeberakású kabátok. Senkinek sem kötelező igazi szőrmét vásárolnia, hiszen manapság nagyon szép és kifinomult műszőrmék vannak a piacon. Vannak azonban olyan darabok is, amiről ordít, hogy mű és még gagyinak is néz ki. Mindenképpen mellőzd a színes, rikító szőrmeberakású darabokat, ha nem akarsz idétlenül kinézni.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!