Ezerarcú kiegészítő: az öv, ami öltöztet

Nincs is annál elragadóbb látvány egy férfi számára, amikor egy nő talpig ízlésesen öltözik fel az alkalomhoz illően. A legapróbb részletekre is figyelve, minden kifogástalan – még az öv is. Hiszen egy rosszul megválasztott derékpánttal csúnyán agyoncsaphatod az egész szettedet – férfiként is. Ciki!
De az ÖvBolt webáruház segít abban, hogy ne ess ebbe a hibába.

 

Mit várhatsz egy női derékszíjtól? 

Egy jól megválasztott női öv kihangsúlyozza az alakodat és egyfajta pluszt is ad a megjelenésedhez. Az övviselésed sokat elárul a stílusodról és az ízlésedről. Trükközhetsz is vele, ha tudod mi a cél. Optikailag 1-2 cm-el megnyújthatod a felsőtestedet vagy az alsótestedet. A legideálisabb helyre felcsatolva tehát korrigálhatod vele a magasságodat vagy a testalkatodat. 

Ácsorgás helyett kényelmes rendelés

Ne ácsorogj az üzletek próbafülkéje előtt! Hiszen a fast fashion szűkös kínálatával szemben az online webáruházban nemcsak a kínálattól fog leesni az állad, de a minőség sem utolsó szempont. Mielőtt ráböknél egy valódi bőr derékszíjra, fogadj meg néhány jó tanácsot.

Ellenőrizd a termékadatok közt a női öv paramétereit, szélességét, hogy az igényeidnek megfelelő fazont választhasd. A megfelelő méret eltalálásához pedig hívd segítségül a mérettáblázatot vagy a sokkal pontosabb online méretkalkulátort. 

A stílusos férfi öv ismérvei

Egy igényes férfi nem csak az irodában, hanem a hétköznapokon is odafigyel a makulátlan megjelenésre. Míg a formális öveknél szigorúbb szabályokat kell követni, addig a casual stílusú kiegészítők szabadabb mozgásteret engednek. A választásodat mindig arra alapozd, hogy várhatóan milyen élethelyzetben kívánod viselni a nadrágszíjat. 

Laza programokra, sportos megjelenéshez rendkívül mutatós és kényelmes egy textil deréköv. Farmerhez a klasszikus, 4 cm szélességű szíj illik. A smart casual outfit elnéző a stílusok keverését illetően: zakó és tornacipő, tweed nadrág és kötött pulcsi. Egy ilyen szetthez akár egy izgalmasabb, fonott övet is nyugodtan bevállalhatsz, de egy fémcsatos textil darab is jó választás. 

Hasznos tippek bőr nadrágszíjhoz

Vásárláskor ne csak az ár alapján dönts – ugyanis bőr és bőr között is van különbség. A teljes értékű marhabőrből készült szíjak tartósak, időtállóak. Az egyéb megmunkálásokon átesett állati bőrből készült derékpántok viszont gyengébb minőségűek.

A stílus és szín sem mindegy. Egy férfi bőr öv farmerhez tökéletes lehet, ha kellően széles és az övcsat is lazaságot sugároz. Mindez egy öltönynél már nem elfogadott. Az alkalmi szett megköveteli az eleganciát, ahol kiemelt hangsúlyt kap az aprólékos eldolgozás és a fényes felület.

Mindenképpen vásárolj legalább egy olyan alapdarabot, melyet a legtöbb öltözékedhez fel tudsz venni a hétköznapokon. De ha rám hallgatsz, a fekete alapszín mellé szerezz be legalább egy barnát is! 

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 1 Átlag: 5

Szólj hozzá!