Karácsonykor is elegánsan

Karácsonykor illik egy kicsit ünnepiesebben felöltözni, mint a hétköznapokon. Bármennyire is kényelmes lenne melegítőben leülni a terített asztal mellé, mégis vegyél erőt magadon és öltözz ki!

 

Visszafogott, elegáns

Ha kedveled az elegáns ruhadarabokat, akkor karácsonykor is öltözz fel eszerint. Akár választhatsz a családi ünnepi ebédre, vagy vacsorára egy pánt nélküli fekete kis koktélruhát. Mivel karácsonykor az arany és az ezüst alapszínnek számítanak, ezért érdemes a fekete egyneműségét megtörni egy szép övvel. A ruha rövidsége kihangsúlyozza a lábakat, de a még látványosabb hatás érdekében vegyél fel magassarkú cipőt, mely szintén pompázhat arany vagy ezüst színben. A kicsit fázósabb típusú hölgyek öltsenek magukra egy elegáns bolerót is. Kiegészítőket tekintve mindenképpen a stílusos, visszafogott darabok jöhetnek szóba. Ne viselj nyakláncot, karkötőt, fülbevalót és gyűrűt is egyszerre. Válassz ki csupán 1-2 ékszert, így nem fogsz karácsonyfának kinézni.

Mértéktartó, de vagány

Ha a barátokkal is szeretnél elfogyasztani egy kellemes ebédet, vagy kávét ünnepi hangulatban, választhatsz merészebb ruhadarabokat is. Vegyél fel egy szürke ruhát, melyhez remekül passzolnak a kék kiegészítők. Ezzel a kombinációval a külsőd hűvös eleganciát fog sugározni. Válassz egy övet, mely kiugrik a szürke háttérből, és illik a kék kiegészítőkhöz. A boltokban nagyon elegáns, mégis vagány harisnyákat lehet kapni, melyek különböző mintázatúak. Ehhez az öltözékhez remekül illik egy ilyen harisnya, valamint a magassarkú cipő is.

karacsony divat

Szolid, de merész

A karácsonyi laza összejövetelekre választhatunk extra magassarkú cipőt, vagány kiegészítőket, de meg kell tartani az elegáns, ünnepi külsőt. Ahogy említettem, a karácsony egyik alapszíne az arany, ezért nyugodtan válassz ilyen kiegészítőket az öltözékedhez. A ruha legyen elegáns és semleges, a ragyogást a kiegészítőiddel érd el! Ha nem szeretnél beleolvadni a tömegbe, akkor nyaklánc helyett tekerj finoman a nyakad köré egy pezsgőszínű kendőt. Az arany és a fekete, illetve az ezüst és szürke kombinációkkal biztosan sikered lesz.

Alkalmi, extravagáns

Ha szeretnél egy kicsit vadabb és merészebb külsővel megjelenni mondjuk a céges karácsonyi bulin, akkor a semleges ruhához válassz színes harisnyát. Egy szürke koktélruhához például nagyon jól illik egy padlizsánszínű harisnya és egy sötétszürke vagy sötét ezüstös csillogású magassarkú cipő. Kiegészítőknek vegyél magadhoz kígyóbőr táskát, mely sosem megy ki a divatból, egy feltűnő, többsoros nyakláncot, és hozzáillő karkötőt. Figyelni kell a mértékletességre és arra, hogy az ízlésesség határán belül maradjunk!

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!