Téli kabát divat

Közeleg az egyre hűvösebb idő, ezért érdemes már most megvásárolni a téli kabátot. Ha nem tudod, hogy mik az idei év siker modelljei, akkor mindenképpen olvass tovább!

 

Műbőrbetétekkel kiegészített szövetkabát

A szövet kabátok nagyon elegánsak, de ha igazán trendi szeretnél lenni télen, akkor válasz egy bőrbetétes példányt. Ezek a betétek egyedivé és különlegessé teszik az egyszerű fekete, vagy sötét színű szövetkabátot, de kiválóan passzol és vagányabb hatást kelt egy világosabb alapszínű kabáttal kombinálva is.  

Gyapjúkabát

Ahogyan az előbbi, úgy a gyapjú kabát is a nőiesség megtestesítője. Az alacsony lányok válasszák az egysoros gombozású darabokat, ezzel nyújtani tudják az alakjukat.

Parka

Az eddig is nagyon népszerű parka kabátok télen is szerepelnek a legnagyobb divatházak modelljei között. A tervezők gyakran bolondítják meg műbőr vagy állatmintás betétekkel a katonai stílusú kabátokat.

Meleg pufi

A leghidegebb napokra mindenképpen érdemes beszerezni egy pufikabátot, amely megvéd a mínuszoktól. Általános negatív vélemény, hogy az ilyen kabátokban az ember úgy néz ki, mint egy Michlein baba, azonban a tervezők már olyan darabokat alkotnak, amelyekkel még karcsúbbnak is fogsz tűnni. Egy hosszabb, övvel ellátott kabát mindenkinek jól fog állni.

telikabat

Szőrmés kabát

A szőrmével díszített kabátok kissé retró hangulatúak, ezért ezeket a darabokat tudni kell viselni. Válassz egy kapucni résznél szőrmével kiegészített kabátot, ami a szeles napokon jól jöhet, ha sapka nélkül indulsz el otthonról.

Asszimetria

A legegyszerűbb kabát is izgalmasabbá varázsolható asszimetrikus kialakítással. A tervezők leginkább a cipzárt teszik hangsúlyossá a félrecsúsztatással, valamint ez a trükk még az alacsony hölgyeket is magasabbnak mutatja.

Hossz

Ebben az évszakban első sorban arra kell gondolni, hogy hideg van és védeni kell a derekat, ezért mindenképpen a hosszabb fazonokat érdemes a listán előre venni. A fenék alá érő kabátok nagyon jól állnak az alacsonyabb lányoknak, mert a hosszabb kabáttól magasabbnak fognak tűnni. A combközépig érő darabokat leginkább csak a nagyon vékony nőknek ajánljuk, mert a kissé teltebbeket jóval molettebbnek és alacsonyabbnak fogja mutatni.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!