Terhességi és ovulációs gyorstesztek szuper kedvező áron

A terhességi és ovulációs gyorstesztek praktikus és egyszerű megoldást nyújtanak arra, hogy a nők megállapítsák, hogy várandósak-e vagy ovulálnak-e. Ezek az otthoni felhasználásra készült gyorstesztek széles körben elérhetők a patikákban, drogériákban, áruházakban és webshopokban. A terhességi és ovulációs tesztek könnyen használhatók, pontosak és gyors eredményeket adnak. A terhességi gyorsteszt a vizeletben jelen lévő HCG hormont érzékeli, az ovulációs gyorsteszt pedig az LH luteinizáló hormont.

Terhességi gyorsteszt

A Hightop Biotech terhességi gyorsteszt a vizeletben jelen lévő HCG hormont mutatja ki. Az otthoni felhasználásra készült terhességi tesztkazetta egyszerűen használható, az eredményt pedig már 5 percen belül, 100%-os pontossággal kimutatja. A használatához először le kell vennünk a védőkupakot a tesztről, ezután a vizeletet közvetlenül a tesztkazetta nedvszívó tamponjára kell öntenünk 3–5 másodpercen keresztül. Ezután helyezzük vissza a fedőkupakot, és tegyük a tesztet vízszintes felületre. Az eredményt 5 percen belül megkapjuk, a kettő piros (rózsaszín) csík a kontroll-és tesztterületen pozitív eredményt jelez, ha pedig egy csíkot látunk a kontrollterületen, negatív az eredmény. A pozitív teszteredmény jelzi a vizeletben az emberi korion-gonadotropin (hCG) hormon jelenlétét, amelyet a placenta termel, miután a megtermékenyített petesejt behelyezkedett a méhben.

Ovulációs gyorsteszt

Az ovulációs tesztek a luteinizáló hormon (LH) vizeletben való jelenlétét észlelik. Az LH egy olyan hormon, amely az ovuláció előtt termelődik, ami miatt az ovárium elenged egy petesejtet. Az LH-szint növekedésének észlelése révén az ovulációs gyorstesztek jelezni tudják, hogy mikor a legvalószínűbb az ovuláció. Ez segíthet a családalapítást tervező pároknak, mivel a termékeny időszakban történő szexualitás növeli a teherbeesés esélyét. A Hightop Biotech ovulációs gyorsteszt használata a terhességi gyorsteszthez hasonló, vegyük le a védőkupakot a tesztről, ezután öntsük a vizeletet a tesztnedvszívó tamponjára 3–5 másodpercen keresztül, majd az eredményt 10 percen belül olvassuk le. A pozitív eredmény azt fogja jelezni, hogy az ovuláció a következő 24–48 órában várható.

Most mindössze 290 Ft/db!

A terhességi és ovulációs gyorstesztet most szuper kedvező áron, 290 Ft/db-ért tudod megrendelni 1 munkanapos ingyenes szállítással a Carbon Medical webáruházból. A webshopban ráadásul elérhető egy még kedvezőbb csomagajánlat, a Babaváró csomag, amely 5 db ovulációs gyorstesztet és 2 db terhességi gyorstesztet tartalmaz. A csomag ára most 1.990 Ft, így a gyorstesztek egységára 284 Ft/db.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 1 Átlag: 5

Szólj hozzá!