4 tipp, hogy a legtöbbet hozza ki az ágyneműhuzatokból a hálószobában

A hálószobához az ágyneműhuzatok ugyanúgy hozzátartoznak, mint a bútorok. A huzatok nem csak tisztán tartják a paplanokat, párnákat, de design elemként is funkcionálnak!
4 tipp, hogyan hozhatja ki a legtöbbet az ágyneműhuzatokból

 

1. Néhány havonta cserélje le az ágyneműhuzatokat.

A huzatok a használat során elég könnyen koszolódnak. Egyes foltokat ki lehet mosni, de a makacsabb szennyeződésesekkel nem biztos, hogy el tud bánni. Általában félévente érdemes cserélni az ágyneműket, de, ha nagyon igénybe van véve akkor természetesen lehet sűrűbben is.

2. A paplanhuzatot igazítsa az évszakokhoz.

Jó ötlet, ha a paplanhuzatot az évszakhoz illő színekben cseréli le. Tavasszal és nyáron cserélje le paplanhuzatát vörös rózsa mintára, télen és az ünnepek idején pedig zöld mintára vagy bohókás karácsonyi mintákra.

3. Használjon megfordítható huzatokat.

A megfordítható huzatok használatával pillanatok alatt tudja megváltoztatni a hálószoba kinézetét. Gyakran az ilyen típusú ágyneműk egyik oldala színes és díszes, míg a másik oldala visszafogottabb megjelenésű és gyakran csak egy színű. Kiválaszthatja akár az évszakhoz vagy a szoba dekorációjához legmegfelelőbb oldalt.

4. Használjon merész megjelenésű ágyneműhuzatokat.

Megpróbálhat olyan paplanhuzatot találni, amelyen merész kijelentések, egyedi formák, vagy a hétköznapitól teljesen eltérő színeket használnak. A lényeg, hogy akár még ezzel is kifejezheti az egyéniségét. A paplanhuzatok nagyszerű módja a hangsúlyos megjelenésnek, és gyakran remek módja annak, hogy színpompás megjelenést adjon a lakásához anélkül, hogy nagyon sokat kellene költenie.
Válasszon egy merész színt, amely jól kontrasztos a dekorációval, hogy erős és feltűnő megjelenést biztosítson. Alternatívaként válasszon mintás paplanhuzatot, amelyet a melegebb hónapokban takaróként is használhat

Ha szeretne online ágyneműhuzatot vásárolni akkor látogasson el a Függöny Sarok webáruházba.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 1 Átlag: 5

Szólj hozzá!