A kézfertőtlenítés előnyei

A Bradolife kézfertőtlenítő a baktériumok és a vírusok terjedésének megakadályozásában játszott fontos szerepét már bizonyította a koronavírus-járvány időszaka alatt. A kézfertőtlenítő gyors és könnyű megoldás, amikor szappan és víz nem áll rendelkezésünkre. De a fertőtlenítő előnyei túlmutatnak a kényelmén.

Előnyök

Az egyik legfontosabb előnye a kézfertőtlenítőnek, hogy hatékony a baktériumok és a vírusok megölésében. Az alkohol alapú kézfertőtlenítők képesek a kezeiden lévő kórokozók és vírusok akár 99,9%-át elpusztítani. Ez teszi őket nagyszerű opcióvá a baktériumokkal való találkozás esetén, például a tömegközlekedés közben/után vagy az étkezés előtt.

A fertőtlenítő gél másik előnye a hordozhatóság. A Bradolife kézfertőtlenítők kis, 50 ml-es utazó méretű tubusokban is elérhetőek, amelyeket könnyedén magaddal hordhatsz a táskádban. Így bármikor és bárhol tisztíthatod a kezeidet, munkahelyen, iskolában vagy vásárlás közben is.

A termék könnyen használható, így minden korosztály számára elérhető. A szappannal és a vízzel ellentétben pedig nincsen szükség kéztörlőre vagy törülközőre a kézfertőtlenítő használata után. Elegendő csak egy kis mennyiséget eldörzsölnöd belőle a kezeiden, így a termék sokáig használható.

Ezenkívül a kézfertőtlenítő gél kevésbé szárítja ki a bőrt, mint a hagyományos szappan és víz, emellett sok kézfertőtlenítő hidratáló összetevőket is tartalmaz, amelyek megőrzik a kezeid puhaságát és simaságát. Egyes kézfertőtlenítőket további összetevőkkel, például E-vitaminnal, Aloe Verával vagy teafaolajjal is dúsítanak, amelyek további előnyökkel járhatnak a bőr számára. Világjárvány idején különösen fontos a hagyományos, rendszeres kézmosás kiegészítéseként a fertőtlenítőket is használnunk.

Honnan rendeld meg?

Rendeld meg a Bradolife kézfetőtlenítők széles választékát a Carbon Medical webáruházból kedvező áron, 1 munkanapos szállítással!

 

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 1 Átlag: 5

Szólj hozzá!