5 fiatalító szín, ami 2022-ben igazán trendi lesz

Mindenki mindig azt keresi, hogy mit tehetne azért, hogy fiatalabbnak nézzen ki. Szerencsére számtalan módon befolyásolhatjuk azt, hogy az életkor tényleg csak egy szám legyen, és ebben a színek is remek segítséget nyújtanak majd. Mai cikkünkben pontosan azokról a színekről lesz szó, amik nemcsak nagyon trendik lesznek idén, hanem használatukkal néhány évet fiatalíthatunk is magunkon.

Fekete

Vannak színek, amik sohasem mennek ki a divatból, egy ilyen szín, amit sokan még csak színnek sem mernek hívni, a színpaletta koronázatlan királya, a fekete. A fekete megfelelően hordva igen is képes fiatalítani, és nem mellesleg szinte mindenkinek jól áll. A fekete vagy tömörebben fogalmazva: az új fekete (nem grafit, szürke vagy fakó fekete) az egyik legjobb ruhaszín, amelyet a szekrényben kell tartani, mert ettől a színtől mindig fiatalabbnak, szebbnek és szupererősnek tűnsz. A fekete könnyedén kiemeli a legjobb vonásaidat, de vigyázz, mert ha durva feketét használsz túlzott mértékben, az a ráncokra, a finom vonalakra, valamint a szem körüli karikákra is hangsúlyt fektet, így azok sötétebbnek tűnnek, mint amilyenek, és a hatás ellentétes lesz.

Vörös

Ami az erős színeket illeti, a vörös is a lista élén áll, és fiatalabbá varázsol mindenkit, így te is a legtermészetesebb módon dacolhatsz a korral. A legjobb az egészben, hogy nem számít milyen ruhát hordasz, legyen az bézs, zöld, vagy fekete, egy vörös kiegészítővel feldobva máris átvarázsolhatod az outfitdet.

Türkiz

Egy igazán nyüzsgő, élettel teli színnel nem lehet mellé lőni, ha fiatalságról van szó! A türkiz egyike azoknak a színeknek, amelyek gyönyörű fényt kölcsönöznek mindenkinek, bőrtípustól függetlenül. Ráadásul ennek a színnek számtalan variációja van, vannak zöldesebb, valamint kékesebb árnyalatok is, így mindenki kedve szerint válogathat. Ha nem akarsz mellé nyúlni a megfelelő türkiz kiválasztásával, akkor fogadd meg a szakemberek tanácsát, ami így hangzik: az általános szabály, hogy megtaláld a bőrtónusodnak megfelelő türkizt, ha megfordítod a karod, nézd meg az erek színét, majd válaszd ki a türkiznek azt az árnyalatát, amely közelebb áll az ereid színéhez. Mindezek mellett ajánlott a középtónusú türkizt keresni a tökéletes öregségi dac hatás érdekében. Nyugodtan párosítsd ezt a színt kicsit visszafogottabb árnyalatokkal, bézzsel vagy fehérrel, és ne félj a mesés mintáktól sem!

Lila

A lila az egyik legkevésbé nyilvánvaló színválasztás azoknak, akik a kort meghazudtoló színű ruhákat keresik, de ez a szín valójában varázslatosan működik. Tehát, ha legközelebb valami mást szeretnél felvenni, mint a vörös és feketék a szekrényben, mit szólnál, ha felvennél egy lilát, és meglátnád, milyen elképesztően fiatal vagy? A lila lilák legjobb tulajdonsága, hogy szinte minden bőrtónussal működnek.

Rózsaszín

Ha már liláról volt szó, akkor a rózsaszín sem maradhat ki a sorból. Láttad már Celine Diont, Jennifer Lopezt, Kerry Washingtont és más hírességeket, amint könnyedén felhúznak egy rózsaszín ruhát és már tagadnak is le egy 10-est a korukból? neked is csupán ennyi a dolgod!

De ha nem szeretnéd a véletlenre bízni a koroddal való játszadozást, akkor ezt a szuper lehetőséget ajánljuk neked a Bónusz Plasztikai Sebészeten: ránctalanítás gyorsan! Ezzel az egyszerű, gyors, fájdalom-, valamint kockázatmentes beavatkozással tényleg könnyedén letagadhatsz majd több évet is, bármilyen színt is ölts magadra!

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 1 Átlag: 5

Szólj hozzá!