Akupunktúrás fogyás

Nők ezrei küzdenek évtizedek óta az elhízással. Kipróbáltak számtalan diétát, módszert arra, hogy csökkentsék súlyukat és olyan csinosnak lássák magukat, amilyennek szeretnék.

Akupunktúra

Rengeteg olyan módszer látott napvilágot, amelyek látványos fogyást ígértek hosszabb-rövidebb időn belül. Az akupunktúrás kezelés során nem szükséges koplalni és gyötörni a szervezetet. A diéták nagy része abból áll, hogy le kell csökkenteni a bevitt táplálék mennyiségét. Ez azért káros, mert a szervezet hozzá van szokva egy rendszerhez és a sejtek igényelni fogják ugyanazt a mennyiséget. Ezért történik az, hogy a legtöbb fogyókúrázni visszatér a régi kerékvágásba, feladja a fogyókúrát, és sok esetben visszaszedi a leadott súlymennyiséget, rosszabb esetben életbe lép az úgynevezett jojóeffektus, amit szerintem senkinek sem kell elmagyarázni.

Hatások

Az akupunktúra pont az éhségérzeten segít, azon a dolgon ami talán a leginkább próbára teszi az embert. Az éhségérzet csökkentése mellett felgyorsítja az anyag-csere folyamatokat is. A két folyamat együttes működésével egy nagytakarítást is beindít, méregteleníti a szervezetet.

Ez a kezelés speciális tűkkel történik, de vannak, akik tartanak a tűktől vagy azért, mert fájdalmasnak gondolják, vagy azért, mert úgy gondolják, hogy a kezelés közben mozdulatlanul kell feküdni. Az akupunktúrás kezelés azonban-feltéve, hogy jól képzett szakember végzi- fájdalommentes, és nem szükséges a teljes mozdulatlanság.

Ahogyan egy kezelés, úgy az akupunktúra sem hat önmagában. Pontosan kidolgozott, ésszerű táplálkozás- és étrend kidolgozására van szükség. Fontos, hogy ha időd engedi támogasd meg a kezelést és az étrendet heti pár óra testmozgással. Ezen elvek betartásával biztos és látványos fogyás fog bekövetkezni rövid időn belül.

Fontos leszögezni, hogy ez a kezelés nem sorolható az olcsó fogyókúrás módszerek közé, de mivel az esetek többségében valóban beindul a fogyás, mindenképpen érdemes belevágni. Az akupunktúra akár már az első kezelés után változást hozhat, ami sikerélménnyel tölti el a pácienseket és további fogyásra sarkallja őket.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 1 Átlag: 4

Szólj hozzá!