Nyerj belépőt a Kalandszigetre a Szarvasi Mozzarellával!

Nyerj belépőt a Kalandszigetre és tölts el egy csodás napot a családdal Tiszafüreden!

Nemrégiben beszámoltunk a tiszafüredi Kalandszigetről, és most találtunk egy hozzákapcsolódó nyereményjátékot is. Még egy okkal több, hogy a Kalandszigetet válasszuk gyermeknapi programnak.

Nyerj belépőt a Kalandszigetre - családi belépő a tiszafüredi Kalandszigetre

A szerencsés nyertes így családjával teljesen ingyen veheti birtokba a Kalandsziget játékait és akadálypályáit. Hiszen a belépőjeggyel a Kalandsziget összes játékát, akadálypályáját és tanösvényét kipróbálhatjuk. És mint tudjuk, abból akad egy pár, hiszen maga a komplexum is egy szigeten kap helyet, és mindösszesen két hónappal ezelőtt nyitotta meg a kapuit a nagyközönség számára. A szigeten egy 140 akadályból álló pálya mellett helyet kapott egy 15 méter magas mászótorony és kilátó, mindezek mellett pedig tanösvények és különböző kialakítású túra útvonalak, és különféle egyéb szabadtéri játékok is helyet kaptak a 18 hektáros szigeten. A Kalandsziget a legkisebbeknek és a legnagyobbaknak is igazi élmény lehet. Éppen ezért érdemes minden korosztálynak játszani a Facebookon, hiszen pár hibát bárki találhat a képek között.

Aki részt szeretne venni a nyereményjátékon és szeretné megnyerni a Kalandszigetre a belépőjegyet, nem kell mást tennie, mint május 31-én éjfélig megtippelnie a különbségeket. A nyereményjáték fődíját másnap sorsolják ki, így hamar megtudhatjuk azt is, hogy nyertünk-e. Érdemes tehát játszani.

A nyereményjáték az alábbi linkre kattintva érhető el:

www.facebook.com/szarvasimozzarella

Jó szórakozást és sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!