Új divat mánia az ékszertetoválás

Dekoratív kiegészítő

Nyáron vitathatatlanul kevés ruhát hordunk, és többnyire még ezek a semmiségek is melegítenek minket. Természetesen ezekhez az összeállításokhoz is jól jönnének az ékszerek, de félünk, hogy azok is csak plusz hőforrást jelentenének. Ebben az esetben áthidaló megoldás lehet az ideiglenes ékszertetoválás. A hétköznapon és különleges alkalmakra is megállja a helyét, igazán trendi viselet bárhova is megyünk. Szinte minden ruhadarabhoz passzolhatnak mivel feltűnően hasonlítanak a hagyományos arany és ezüst ékszerekre. Nyaklánc, karkötő, bokalánc vagy gyűrű egyaránt megtalálható, de más különlegességek közül is válogathatunk.

ékszertetoválás

Használata

A felrakása roppant egyszerű, kicsit hasonlít az 1990-es évek vége felé hódító rágógumi tetkók felrakásához. Kivágjuk a választott mintát, lehozzuk róla a burkolatot, a mintát a testünkre illesszük, majd a papírt alaposan benedvesítjük vízzel. Pár percig rajta hagyjuk, majd egy határozott mozdulattal lehúzzuk a papírt. Ha nem rontottunk el semmit a választott arany illetve ezüst tetoválás ott díszeleg a bőrünkön. A felrakása is roppant egyszerű és még olcsó is, most már szinte minden drogéria polcain találkozhatunk az ékszertetoválásokkal.

A nyári szezonban nagyon sok kellemetlenség érhet bennünket, ha elveszítjük szívünkhöz közel álló ékszereinket. Így azonban ettől nem kell tartanunk, hiszen garantáltan nem tudjuk őket elveszíteni. Mégis olyan hatást érthetünk el, mintha igazan különleges ékszert viselnénk. Emellett megkíméljük magunkat az ékszer beakadástól és kicsatolódástól. Nagyon fontos megjegyezni, hogy az ékszertetoválás gazdaságosabb is más ékszereknél, hiszen több különböző minta közül választhatunk pár száz forintból.

Ki lehet próbálni őket egy nyári vagy éppen ősz eleji bulin, vagy akár egy fesztiválon is. Gólyatáborba is inkább emellett döntsünk, mert rendkívül praktikus és nem fog érte fájni a szívünk, ha le is kopik. A strandolás alkalmával is ragyogni fogunk, hiszen bárhova ragasztjuk a bőrünkön biztos, hogy mások is észre fogják venni. Többféle színben kaphatóak, a leggyakoribb azonban az arany, az ezüst, a fehér és a türkiz, illetve ezek kombinációja. Formák közül pedig a toll és az álomfogó a legkedveltebb.

Érdemes tartalékolni, így nyár végén is ragyoghatunk, hiszen amíg a jó idő engedi, viselhetünk olyan ruhát, ami alól kivillan egyedi ékszerünk.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 1 Átlag: 5

Szólj hozzá!