Mit árul el rólad a vércsoportod?

Eléggé megoszlanak a vélemények arról, hogy a születési év, a hónap vagy éppen a vércsoport valóban meghatározza-e személyiségünket. Most bemutatjuk a vércsoport horoszkópot, hogy eldönthessétek, ti mit hisztek.

Fenotípus szerinti csoportosítás alapján van A, B, AB és 0-s vércsoport. Az A vércsoportúak A antigénnel rendelkeznek és anti-B antitesttel, a B vércsoportúak pedig B antigénnel, de anti-A antitesttel. A 0-s vércsoportban ezzel szemben egyik antigén sincs jelen, viszont anti-A és anti-B antitestekkel rendelkezik. Ennek ellentettje az AB vércsoport, amiben van A és B antigén is, antitest viszont nincs. Magyarország lakosságának körülbelül 44%-a A, 32%-a 0, 16%-a B és 8%-a AB vércsoportú. Vércsoportunkkal a véradás és fogadás miatt, illetve gyermekvállalás esetében érdemes tisztában lennünk, és az sem kizárt, hogy kifürkészhetetlen egyéniségünkre vérünkben rejlik a válasz. A vércsoport horoszkóp Japánból ered, ahol nagy népszerűségnek örvend ez az elmélet.

A vércsoport

Határozottság, kitartás jellemzi elsődlegesen az A vércsoportú embereket. Ha valamit a fejükbe vesznek, akkor egyszerűen semmi nem állhat az útjukba, mindenféleképpen véghez szeretnék vinni. Persze a kivitelezést is fontosnak tartják, hiszen rendkívül maximalista személyek. Nem csupán maguktól várják el a lehető legjobb teljesítményt, hanem a körülöttük lévőktől is, így például párválasztás terén elég válogatósak. Ennek ellenére, ha a kiszemelt átmegy minden „vizsgán”, teljes odaadással, hűséggel viszonyulnak párjukhoz. Az emberekkel szemben támasztott kritikus szemléletük mögött valójában a világ jobbá tétele húzódik, így igyekeznek másokra is átragasztani a lustasággal, hanyagsággal szembeni ellenszenvüket.

B vércsoport

A B vércsoportú emberek rendszerető, két lábbal a földön járó egyéniségek. Érzelmeiket igyekeznek a háttérbe szorítani, és gondolkozni, mielőtt cselekednének. Kissé zárkózott, ám minden részletet megfigyelő, empatikus emberek. Nem sok embert engednek magukhoz közel, de akit igen, ahhoz gyakorlatilag foggal-körömmel ragaszkodnak. Az ész és az érzelmek különleges keveréke ez, amikor teljesen kiismerik a másik felet, de valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag tetőtől talpig képesek elfogadni, hibáival együtt. A konfliktusokkal bátran szembenéznek, nem szeretik magukban tartani se negatív, se pozitív érzelmeiket. Figyelmüket könnyedén meg tudják osztani, munkavégzés területén precízek.

AB vércsoport

Önzetlen, segítőkész egyéniségek tartoznak ide, ám mindemellett gyakorlatiasság, jó megfigyelőkészség is jellemző rájuk. Saját törvényeik szerint élnek, de ami ebbe belefér, arra kellőképpen nyitottak, befogadóak. Összetett személyiségek, mely abban is megmutatkozik, hogy amennyire ragaszkodnak életvitelükhöz, olyannyira vágynak új tapasztalatokra, tudásra is. Munkájuk terén nem szeretnek nagy döntéseket meghozni, elővigyázatosak, inkább hasznosan szeretnek hozzájárulni a lebonyolításhoz, szervezéshez. Párkapcsolatokban hajlamosak a másik fél alá rendelni magukat, mindenben támogatni partnerüket, mellyel sokan visszaélnek, így rengeteg csalódás éri őket szerelmi életük során.

0 vércsoport

Rendkívül jó kommunikációs készségű emberek tartoznak a 0-s vércsoportba, szinte mindenkivel megtalálják a közös hangot. Kitűnő beszélgető partnerek, igyekeznek minden témában otthon lenni valamelyest. Kerülik a konfliktusokat, az esetek többségében nem állnak ki véleményük mellett. Kissé felszínesek, fontosnak tartják megjelenésüket, ez adja önbizalmuk alapját. Munkájuk terén sikerre, elismerésre vágynak, amelyért hajlamosak túlhajtani magukat. Mivel könnyen tudnak kapcsolatot teremteni, így szerelmi életük is igen változatos, ha viszont egyszer megtalálják a tökéletes párt, akkor mutatkozik csak meg igazán hűséges, odaadó oldaluk.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 2 Átlag: 3

Szólj hozzá!