Mit árul el rólad a körömlakkod?

Minden színnek megvan a jelentése. Piros, rózsaszín, kék, fekete, bármilyen színűre is fested a körmeidet a külvilág számára jelzésértékű lesz a hangulatoddal kapcsolatban. Neked milyen színű a körmöd?

 

Natúr színek

A natúr – más néven nude – színek visszafogottságról, természetességről árulkodik. Nude körömlakknak számít a fehér, a barack és a babarózsaszín is. Az ilyen színek kedvelőinek fontos a divat, de nem szeretik beskatulyázni magukat. Nem szeretik a feltűnősködést, de örömmel veszik, ha a munkádat megdicsérik.  

Piros körmök

A piros, vörös, bordó színek mindig a szenvedélyesség megtestesítői. Ha ilyenre fested a körmeidet rendkívül jól tudod hangsúlyozni a nőiességedet. Elárulja rólad, hogy a klasszikus stílus, a hagyományos értékeivel is közel áll hozzád. Alapjában véve türelmes és csendes típus vagy, de ha arról van szó, nem félsz felvenni a harcot.

Fekete

A sötét színek, leginkább a fekete igazi vadóc személyiséget takarnak. Határozott vagy, megállsz a saját lábadon. Erős személyiséged miatt távolságtartóan viselkedhetnek az emberek veled, pedig ha szándékosan nem ártanak neked, nincs okuk a félelemre.

koromlakkszin

Kék, zöld, sárga

Az ilyen színek viselői kicsit bohókásabb személyiségek. Beilleszkednek a társadalomba, de hangsúlyozni szeretnék, hogy ők egy kicsit mégis más karakterek. Ha gyakran lakkozod ilyenre a körmeidet, akkor minden bizonnyal szókimondó személyiség vagy, nem rejted véka alá a véleményedet. Emiatt vagy nagyon szeretnek az emberek, vagy nem tudnak huzamosabb ideig elviselni.

Csillámos, misztikus lakkok

Nagyon lelkes, örökifjú vagy, ha kedveled az arany, az ezüst, a csillámló körömlakkokat. Az emberek kedvelnek téged, de vigyázz, mert könnyen kihasználhatnak a hiszékenységed miatt.

Francia manikűr

Visszafogott, romantikus ember vagy, ha nem szereted a színes, hivalkodó körömlakkokat, és inkább francia manikűrt készítesz magadnak. Szerethető, bájos és kompromisszumképes egyén vagy, ám kicsit nehezebben nyílsz meg másoknak.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!