2014 őszének legdivatosabb színei

Biztosan megfigyeltük már, hogy mindig más színek vagy éppen árnyalatok a legnépszerűbbek az adott szezonokban. Ebben a cikkben most az idei ősz legmenőbb színeit ismertetjük veletek.

 

Kezdjük a legalapvetőbbel, a jellegzetes őszi színekkel, melyek nem túl meglepő módon szerezték meg helyüket a palettán. Ide sorolható például a sárga és a barna, melyek az avar színeit idézik, rendkívül közvetlen, barátságos megjelenést kölcsönözve viselőjüknek. Egy szürke hétköznapon tehát mindenféleképp kellemes lehet egy ilyen árnyalatú pulcsiba bújni, felruházva magunkat jókedvvel és energiával.

oszi-szinek2

Ha szerettek kitűnni a tömegből, akkor ennek örülni fogtok: a piros minden árnyalatával hódít ebben a kissé borús, esős évszakban. Érdemes tehát beruházni egy-két ilyen felsőre, esetleg szoknyára, nadrágra. Vagányabb személyiségeknek inkább az élénk, már-már rikító árnyalatait javasoljuk, visszahúzódóbb egyéneknek pedig haloványabb, pasztelles árnyalatait.

Ami roppant mód trendi, ám óvatosan kell vele bánni az a lila. Feltétlenül érdemes több árnyalatát felpróbálni, hogy ráleljünk arra, amelyik a legjobban mutat bőr- és hajszínünkkel. Szánjunk rá időt, vigyünk magunkkal barátokat, hogy külső szemlélők is segíthessenek a jó döntésben.

oszi-szinek1

Az elkövetkezendő pár hónapban sok ruhadarabról fog visszaköszönni a kék valamely tónusa (többnyire a királykék). Szerencsére ez a szín alapvetően mindenkinek jól áll, csak a megfelelő árnyalatot kell megtalálni. Egy összeállításon belül akár több tónusát is alkalmazhatjátok, de kiegészíthetitek melegebb színekkel is, hogy ne legyen túl rideg az összkép.

A szürke ugyancsak kiemelkedő szín lesz idén ősszel, de nem érdemes csak ilyen színű darabokat magunkra venni, hiszen picit unalmas hatást kelthetünk vele. Kék farmernadrág szürke felsővel kombinálva tökéletes összeállítás lehet. Minden esetben nézzük meg a ruhák anyagát is, mivel az ugyancsak befolyásolja a különféle ruhadarabok egymáshoz való passzolását.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!