Műbőr 2014-ben is

A bőr évek óta stabilan tartja a helyét a legnépszerűbb ruha- és kiegészítő alapanyagok között. Persze az eredeti bőr igen drága lehet, de manapság már nagyon jó minőségű műbőrből készült termékeket lehet kapni.

 

Az előző szezonokban lényegében nem is voltak olyan ruhadarabok, amelyeken ne találkoztunk volna valamilyen bőr berakással. Ez az anyag nem robbanásszerűen, hanem szép lassan, fokozatosan került vissza a divatba. Ezzel a megoldással az emberek hozzá tudtak szokni jelenlétéhez, így az idei szezonban – amikor egész ruhadarabok készülnek majd bőrből – már nyugodtan fogunk a polcon lévő darabokhoz nyúlni.

Vannak olyanok, akik még annak ellenére sem szeretik annyira a bőrt, hogy a divat egyik alappilléréről beszélünk. Az ilyen nőkre is gondoltak a tervezők amikor megálmodták bőrberakásos darabjaikat. Nagyon izgalmas megoldások születtek ezáltal, hiszen általában olyan anyagokkal párosították, amelyek egyáltalán nem illenek össze.

mubor 2014

A klasszikus bőrkabát sosem mennek ki a divatból, így a tavasz közeledtével nyugodtan vásárolhatsz magadnak egy trendi, átmeneti kabátot. Színválasztékban nagyon széles skálán mozognak ezek a darabok, így könnyedén csempésznek majd vidámságot a mindennapokba.

A bőrnadrágok immáron nem csak motorozás alkalmával viselhetők. Ahogy az anyag visszacsorgott a divatba, úgy került be a hétköznapi viseletbe is. Természetesen nem ugyanazt a bőrt használják egy rugalmas cicanadrághoz, mint egy motorozásnál viselt aljhoz, de mindenképpen érdemes kipróbálni ezeket a megoldásokat is. A fiatal, karcsú nőknek kifejezetten ajánlott tűsarkú cipővel. A kissé testesebb hölgyek azonban inkább csak a berakásos darabokat részesítsék előnyben, hogy az anyag fényessége ne kövérítsen jobban.

Ahogyan a bőrkabát, úgy a bőr kiegészítők sem mentek ki a divatból, így idén is nyugodtan választhatsz a boltok kínálatából. A cipők és a táskák mindig ütős megjelenést biztosítottak, de egy műbőrből készült fülbevaló vagy karkötő is remek választás lehet. Arra vigyáznod kell, hogy ne viselj tetőtől-talpig bőr ruhát, mert közönségesen nézhetsz ki.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!