Perzselt Szt. Jakab kagyló jalapeno salsával

Hozzávalók:

6 db Szt. Jakab kagyló

30 ml olvasztott vaj

40 g jalapeno paprika

30 g lilahagyma

10 g fokhagyma

50 ml szőlőmag olaj

só, bors

Első lépésként magozd ki jalapeno paprikát, majd a feléből készíts pépet egy turmixgépben a fokhagyma és az ecet hozzáadásával. Ha kellemes az állaga csorgass bele hűvös szőlőmag olajat. Ezzel el is készült a dresszing. Vágd nagyon apróra a jalapeno paprika másik felét és a lilahagymát. A kagylókat fűszerezd sóval, borssal, majd fa megolvasztott, forró  vajon pirítsd mindkét oldalát aranyszínűre. Csorgasd egy kevés dresszinget a tányér aljára, majd rendezd el a kagylókat. Utolsó lépésként halmozd az apróra vágott zöldségeket a kagylók tetejére.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!