Perzselt Szt. Jakab kagyló jalapeno salsával
Hozzávalók:
6 db Szt. Jakab kagyló
30 ml olvasztott vaj
40 g jalapeno paprika
30 g lilahagyma
10 g fokhagyma
50 ml szőlőmag olaj
só, bors
Első lépésként magozd ki jalapeno paprikát, majd a feléből készíts pépet egy turmixgépben a fokhagyma és az ecet hozzáadásával. Ha kellemes az állaga csorgass bele hűvös szőlőmag olajat. Ezzel el is készült a dresszing. Vágd nagyon apróra a jalapeno paprika másik felét és a lilahagymát. A kagylókat fűszerezd sóval, borssal, majd fa megolvasztott, forró vajon pirítsd mindkét oldalát aranyszínűre. Csorgasd egy kevés dresszinget a tányér aljára, majd rendezd el a kagylókat. Utolsó lépésként halmozd az apróra vágott zöldségeket a kagylók tetejére.
Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0
Szólj hozzá!