Régi – új kedvenc: A színes szempillaspirál

Az idei nyár kedvenc sminktartozékai lettek a színes szempillaspirálok. A különféle gyártók csak úgy ontják magukból az ilyen jellegű „újdonságokat”.

A palettában bármilyen színű és tónusú árnyalat megtalálható már, de a legnépszerűbbnek a lila, a kék és a zöld színű termékek tekinthetőek. Bátran kijelenthetjük, hogy a színes szempillaspirálok újra aranykorukat élik!

Bármelyik színt is választjuk, mindenképp figyelni kell arra, hogy nem minden szín áll mindenkinek jól. A lilás árnyalatok jobban kiemelik a barna és a zöld szemszínt, míg a kékes árnyalatok inkább a világosabb szeműeknek állnak jól. Ezen kívül pedig a bőrszín sem elhanyagolható szempont, világoshoz világos, sötéthez pedig sötétebb árnyalatok passzolnak.

szempillaspiral2

E kisebb probléma kiküszöbölése érdekében azt tanácsoljuk, hogy az igazán jó hatás elérése érdekében alaposan kísérletezzétek ki, számotokra melyik a legideálisabb színű és márkájú spirál. Erre nyilván időt és pénzt is kell szánni, bár csökkenthetitek a költségeket, ha például összeálltok a barátnőkkel. Ebből kifolyólag, ha netán valakinek olyan terméket sikerül kifognia, amely számára nem igazán megfelelő, akkor esetleg tudtok cserélgetni egymás között. Persze a legkényelmesebb megoldás, ha pénztárcátok is engedi, hogy egyedül próbálgassátok végig a termékkínálatot, amíg rá nem leltek a legtökéletesebbre.

A színes spirálok használatának nem mellesleg csak kreativitásunk és vállalkozó szellemünk szabhat határt. Használhatjuk ugyanis önmagában, csak ezt felkenve, de akár fekete spirállal kifestett pilláinkra is felvihetjük a színes festéket, hogy még dúsabb hatást érhessünk el. Ha netán még egy kis csavart szeretnénk vinni bele, akkor csak a szempilláink végére vigyünk fel színt, ezzel különleges végeredményt alkotva. Sőt, akár kombinálhatjuk is a spirálhoz illő színű szemhéjfestékkel, tusvonallal, melyből egy rendkívül vidám, nyárias smink sülhet ki.

Egy kis teszteléssel mindenki ki tudja választani a hozzá legjobban passzoló színt és használati formát. Mivel itt a nyár, ennél keresve sem találhatnánk jobb alkalmat arra, hogy egy kicsit túladjunk a megszokott sminkünkön, és kipróbáljunk valami új, vidám variációt.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!