Szemöldök tetoválás

A szemöldök formája és színe meghatározza az arcot, azonban csak nagyon keveseknek adatik meg a szép, és dús forma. Szomorkodásra semmi ok, hiszen számos megoldás közül választhatnak azok, akikkel nem bánt olyan kegyesen a természet.  Ilyen a sminktetoválás.

 

Mielőtt bemennél az első szalonba, érdemes tájékozódni, hiszen egy szemöldök tetoválás eredménye nagyban függ a szakember hozzáértésétől. A kozmetikus mellett döntő szerepe van az áraknak és a technológiának is, amivel bekerül a bőrödbe a festék. Amennyiben úgy érzed, hogy megtaláltad az „igazit”, azt az embert, aki majd elkészíti a tetoválásodat, kérj tőle időpontot, hogy választ kaphass a kérdéseidre.

A leggyakrabban előforduló kérdések, félelmek a sminktetoválással kapcsolatban

A legtöbb embert az érdekli, hogy milyen és mennyi fájdalommal fog járni a beavatkozás. Nos, a képzett szakemberek minimálisra tudják csökkenteni a fájdalmat, különböző érzéstelenítő készítmények segítségével.

szemtet

A második gyakran felmerülő aggály a végeredménnyel kapcsolatos. Sokan tartanak tőle, hogy túl természetellenes lesz az elkészült tetoválás. Aggodalomra semmi ok, hiszen a tetoválás előtt minden esetben ceruzával megrajzolják a formát, és addig nem kerül elő a tű, amíg a vendég nem elégedett teljes mértékben a sablonnal. Amennyiben természetes hatást szeretnél, akkor neked a szálas technika a legmegfelelőbb választás. Ez az eljárás dúsítja a meglévő szemöldököt mikroszálak segítségével.

Ha a feltűnőbb látvány híve vagy, illetve, ha nagy részen hiányos a szemöldököd, akkor a satírozott technikát válaszd.

A harmadik gyakori kérdés, az hogy le kell-e borotválni a meglévő szálakat tetoválás előtt. Erre egy nagy nem a válasz. Semmilyen esetben sem szabad eltávolítani a szemöldököt, hiszen a tetoválás lényege, az adott helyzet javítása.

A tetoválás folyamata

Először a szín kiválasztása történik, amit a vendéggel közösen tesz meg a szakember, figyelembe véve a hajszínt, az arc színét és a páciens kívánságát. Miután megvan a tökéletes árnyalat, kikeveri a kozmetikus a színt, ezután fertőtleníti a tetoválandó területet és berajzolja a leendő formát egy ceruza segítségével. Amennyiben a vendég 100%-osan elégedett a szemöldök alakjával is, a szakember érzéstelenítő a területet, majd elkezdi géppel tetoválni. A folyamat végeztével megtörténik az utókezelés, ismét fertőtleníti a szemöldököt. Amennyiben szükséges 4-5 hét elteltével korrigálható a tetoválás. A sminktetoválás körülbelül 2-3 éven keresztül marad szép.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!