A téli csizma divat

A hűvösebb, téli hónapok alatt nem biztos, hogy olyan jó szolgálatot tesznek az őszre beszerzett bokacsizmák. Érdemes tehát felkerekedni, és vásárolni egy-egy melegebb darabot!

 

Idén télen szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen a trend sokfelé ágazik szét. Válogathatsz klasszikus vagy sportos fazonok közül, újdonságokat, de régi kedvenceket is találhatsz a boltok polcain. Az egyetlen megkötés, hogy idén leginkább lábszárközépig érő vagy bokacsizmában lehetsz igazán divatos!

Lovaglócsizma

Bármely hétköznapi szetted remek kiegészítője a klasszikus lovaglócsizma. Ezeket a darabokat nem kell senkinek sem bemutatni, azonban minden márka igyekezett némi újítást vinni a csizmák tervezésébe. Vannak olyan tervezők, akik asszimetrikusan vágják el a cipő szárát, mások fém csattal díszítik őket, megint mások pedig ötvözik a különböző anyagokat.

Motoros csizmák

Ezek a darabok egy évvel ezelőtt jelentek meg először a boltok polcain és azóta is stabilan tartják helyüket ott. Tavalyhoz képest némi újítással azonban minden tervező és márkaház szolgál. Megváltoztatták a csizmák szárát, dupla cipzárakkal és köves díszítéssel látták el azokat. Anyagát tekintve legnépszerűbb a bőr, melyből a fekete változatok arany betétekkel igazán elegáns hatást keltenek.

Bakancs

A régi bakancsok idén élik reneszánszukat. Ezeket a darabokat felveheted farmernadrághoz, de miniszoknyával is megállja a helyét, ezzel igazi rockkirálynővé válhatsz.

teliugg

Magassarkú bokacsizmák

A magassarkú bokacsizmák is igen széles skálán mozognak az idei szezonban. A boltok termékpalettáin megtalálhatóak a vastag-és vékony sarkú, visszafogott és extravagánsabb fazonok egyaránt. Idén télen akár egész nap kényelmes viselet lehet egy magassarkú csizma, hiszen bizonyos divatházak kifejezetten az egész napos rohangáláshoz teremtettek alacsonyabb sarkakú darabokat.

Ugg

Ezek a példányok inkább a vékony bokájú és lábszárú hölgyeknek ajánlottak, mert a kissé vaskosabb lábú nőket még teltebbnek fogja mutatni. Kényelmes, puha, meleg…igazi rohangálós téli lábbeli.

Fűzős csizma

A fűzős, boka fölé érő csizmák a szezon nagy slágereinek számítanak. Nőiesek és mégis lazák, ezért minden öltözékhez megfelelőek. Nagy előnyük, hogy optikailag karcsúsítják és nyújtják a lábszárat.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!