A 2014-es ruhatár kötelező elemei

Beköszöntött az új év, ami azt jelenti, hogy a divat terén is változásokra lehet számítani. A következőekben azokról a ruhadarabokról lesz szó, amelyek nem hiányozhatnak a szekrényedből.

 

Kis fehér

Sajnos eddig nem tapasztalhattunk meg a telet, legalábbis a havas oldalát nem. Ezért öltözz hófehérbe te. A színpaletta legvilágosabb árnyalata minden évben stabilan tartja helyét a divatban. Elterjedt az a tévhit, hogy a fehér erősíti az alakot. Ez csak a szabástól függ, vannak okosan szabott, kialakított ruhák.

Csipkés fekete

A „kis fekete” évek, évtizedek óta kötelező darabnak számít. Idén azonban ezen ruhadarabok csipkés változatai fognak hódítani. Egyszerű, rendkívül nőies megjelenést kölcsönöz számodra egy szép fülbevalóval vagy nyaklánccal és egy magas sarkú cipővel.

Pánt nélküli

A vállat teljesen szabadon hagyó ruhadarabok első ránézésre kissé nyáriasnak tűnnek. A 2014-es divat szerint ezeket a miniruhákat a hűvösebb napokon is viselheted. Persze egy kicsivel vastagabb anyagból készült ruhát válassz és mindenképpen legyen nálad egy kardigán vagy boleró a megfázás elkerülésére.

2014 gardrob

Vörös csipkés

A vörös szín, valamint a csipke külön-külön is igazán nőiessé varázsolnak. A csipke csak a semleges területeken érvényesüljön önmagában. A mellkasodnál vonalától felfelé, esetleg a combod közepétől lefelé. A fehérneműd és a hasad semmiképpen se villanjon ki! A sugárzó megjelenésedet fekete kiegészítőkkel tudod legjobban fokozni.

Állatmintás

A leopárd,-tigris,-zebra bundájára vagy akár kígyó bőrére emlékeztető ruhadarabok nem mennek ki a divatból, ezért ha még nincs ilyen miniruhád, okvetlenül szerezz be egyet. Egy házibuli legmegfelelőbb viselete fekete magas sarkú cipővel és egy kis táskával. Ha állatmintás  ruhát viselsz, nincsen szükség kiegészítőkre, hiszen a minta is vonzza a tekintetet.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!