Őszi divatszínek a kifutókról

Az évszakok változásával a ruhatárunk is megváltozik: anyagában, vastagságában és színében is. Míg tavasszal a pasztellesebb színeket részesítjük előnyben, úgy ősszel és télen inkább a kicsit merészebb színekhez nyúlunk. A legelismertebb divatcégek már piacra dobták az idei őszi-téli kollekciójukat, amiből a következő dolgokat lehet leszűrni.

 

Lila

Ebben a szezonban semmiképpen se menj el a lila szín mellett, hiszen most éli igazán reneszánszát. Ez a szín remekül mutat az elegáns feketével, valamint egy ún. syrah színnel, amely a barna és a piros közötti átmenet. Ha még inkább ki szeretnéd hangsúlyozni, akkor párosítsd merész sárgával vagy pávakék kiegészítőkkel.

Bordó

Idén a bordót szárított rózsának hívják. Úgy gondolták a legnagyobb divattervezők, hogy a bordó ezen árnyalata nagy sikert fog elérni. Az ilyen darabok nem csak a női, de a férfi ruhásszekrényekben is megtalálhatóak. Ezt a kedves színt komolyabbá varázsolhatod egy kis acélszürkével vagy feketével. A vörös hajú hölgyek számára kiváló választás lehet, akár kiegészítőként is egy kis csokoládébarnával megbolondítva.

Kék

Nem is akármilyen kék, hiszen próbálták a lucfenyő jellegzetes kékes színe és a zöld közötti árnyalatot eltalálni. Fényes anyagokkal kombinálva rendkívüli eleganciát kölcsönöz viselője számára, továbbá az izgalmasabb hatás elérése érdekében sárga, esetleg pink kiegészítőkkel kell ötvözni. Ha teheted inkább nagyobb felületen mutasd meg ezt a színt, hiszen csak nagyobb felületen tud érvényesülni. Egy egyszerű fülbevalón jelentéktelen kéknek tűnne.

A kék másik árnyalata, a kobalt is remek választásnak bizonyul ebben a szezonban. Óvatosan kell bánni ezzel a színnel, mert sápadt bőrrel nem mutat szépen, azonban ha megmaradt némi barnaság nyárról, akkor a kobalttal remekül kiemelheted azt.

Piros

A hidegebb hónapokban vezető szerepet kap a paradicsom piros is. Nagyon figyelemfelkeltő szín, ezért ha a középpontba szeretnél kerülni, szerezz be egy ilyen szoknyát vagy blúzt.

osziszinek

Csokoládé

Nem csak megenni lehet ezt a finomságot, de magunkra is ölthetjük jellegzetes színét. Ez a szín igazi jolly joker-nek számít, hiszen feketével vagy klasszikus vanília színnel kiegészítve elegáns viselet, viszont a merészebb színekkel egy kicsit testesebb, egyedibb külsőt kölcsönöz.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!