Öltözködési tippek alacsony nőknek

Az évek, évtizedek múlásával rá kellett jönnünk, hogy nincs olyan alkati probléma, amit egy megfelelően kiválasztott ruhával el ne tudnánk fedni. Lássuk, hogy az alacsony nőknek milyen ruhadarabokat kell előnyben részesíteniük.

 

A-vonalú szoknya

Az A-vonalú szoknyák és ruhák tökéletesen elrejtik a tömzsi hatást, ráadásul hosszítja a vonalakat. Ha teheted, válassz hozzá V-nyakú blúzt, felsőt, amivel a felsőtestünket is magasíthatjuk.

Hosszú nadrág

A rövid nadrágok nem bizonyulnak szerencsés választásnak, hiszen még jobban összenyomják a lábakat. Tehát ezen ruhadarabokat az alacsony hölgyeknek messziről el kell kerülniük. Válassz inkább hosszú nadrágot, melyhez remekül passzol egy vékony öv és a magassarkú cipő is.

alacsonyno

Magasított derék

A magas derekú nadrágok, szoknyák mindig divatosnak számítanak, ezért szerezz be pár darabot, mellyel azt az illúziót keltheted, hogy valójában hosszú lábaid vannak. Törekedj az egyszerűségre, legyen egyszínű és lehetőség szerint fekete. Ne aggódj, felsőruházatodban még mindig maradhatsz színes és vidám.

Egyszínűség

Viselj egyszínű ruhát, melyhez csak egy eltérő színű övet viselj. Az egyszínű ruháknak megvan az a jó tulajdonságuk, hogy hosszúkássá varázsolják az alakot.

Ne komplikálj!

Szinte mindenki szereti a mintákat és a különböző részleteket, azonban jó tisztában lenni vele, hogy nem mindenkinek áll jól. Ha alacsony vagy válassz egyszínű alsót és derékig érő-szintén egyszínű- felsőt. Kiegészítőnek válassz hosszú láncot és egyszerű fülbevalót.

Magassarkú

Általános tény, hogy a magassarkú cipő mindenkinek jól áll, de kifejezetten az alacsony hölgyeknek. Kerüld azokat a lábbeliket, amik sok keresztpánttal vannak ellátva, hiszen ezek megtörik a testet, amiből kifolyólag még alacsonyabbnak fogsz tűnni. Válaszd a klasszikus, lábfejet szabadon hagyó darabokat.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!