A téli trend

A kifutókon sok olyan ruhadarabot vagy komplett szettet láthatunk, amelyek elnyerik a tetszésünket. Azonban ezeket az öltözékeket, nem mindig tudjuk a saját személyiségünkre szabni. Mostani cikkünkben eláruljuk, hogy mely ruhadarabokat és színeket öltheted magadra akár egy borongós téli napon is.

Fehér szett

Számtalanszor láthattuk már, hogy a modellek Hófehérkének öltözve suhannak végig a kifutókon. Valljuk be, hogy ez a szín igen felkapott, hiszen a legzordabb napokon is képes frissnek, vidámnak, üdének mutatni. Ha esett az eső, vagy a hó és latyakos, saras a talaj, ne burkold magad fehérbe tetőtől-talpig, de egy enyhébb napon nyugodtan. A többi alkalomra válassz egy fehér inget, vagy pulcsit, az arcod sokkal barátságosabbnak fog tűnni, mint egy fekete blúzzal.

Kötött sapka

A sapka nem csak divatos, de hasznos kiegészítő is. Vannak nők, akik rengeteg pénzt költenek drágábbnál drágább hajápoló szerekre, hogy ragyogó és egészségesek legyenek a tincseik. Ez sajnos azonban semmit nem jelent, ha nem hordasz sapkát. A téli időjárás nem csak a hajszálakat de a hajhagymákat és a fejbőrt is roncsolja, ezért szerezz be egy, vagy akár több divatos sapkát is.

Klasszikus minta

Míg a tavaszi/nyári kollekciók vezetői a színes, feltűnő minták, addig az őszi/téli szezonban érdemes inkább a visszafogott, klasszikus motívumokhoz nyúlni. A legnagyobb divattervezők elővették a pöttyöket, csíkokat, a téli norvég mintát, de még a nagyszüleink idejében hódító tyúklábmintát is. Az imént említett motívumokat lehet keverni is, ilyenkor azonban figyelni kell a színek harmóniájára.

Térd fölé érő csizmák

Piacra kerültek a különböző anyagú és fazonú téli csizmák is. Leginkább a térd fölé érő darabok hódítanak. Ezek a csizmák rendkívül praktikusak, hiszen védik a térdet a széltől, illetve a ruházatot a sártól, latyaktól. Az enyhébb napokon leggingsel is viselheted őket.

Garbó

Ezek a ruhadarabok régen be voltak skatulyázva. Úgy gondolták, hogy a stréberek és a jó kislányok hordanak garbót, napjainkban azonban már a trendi nő ruhásszekrényéből sem hiányozhat. Praktikus is, hiszen magas nyaka miatt nem szükséges sálat sem kötnöd, ha nem szeretnél.

Zöld szín

Lehet smaragd, lehet világos zöld, idén igazán divatos lehetsz a zöld bármely árnyalatával. Minden bőrtónushoz és hajszínhez meg lehet találni a tökéletes színt. Világos bőrhöz válassz sötétet, míg kreolos bőrtónushoz világos árnyalatot.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 1 Átlag: 5

Szólj hozzá!