A tökéletes két napos kikapcsolódás

Egy korábbi cikkünkben már volt szó a Szarvasi Mozzarella Nagy Karácsonyi Receptversenyéről. Ebben a cikkben most magával a fődíjjal fogunk részletesebben foglalkozni, amiért valóban érdemes nevezni.

 

December legügyesebb szakácsának nyereménye ugyanis egy két fő részére, két éjszakára szóló utalvány a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotelbe. Félpanziós ellátás keretében bőséges reggelivel és vacsorával is gazdagodik a szerencsés győztes. A nyertes és kísérője továbbá a négy csillagos szálloda vendégeként korlátlanul igénybe veheti a wellness részleget minden nap 08:00-20:00-ig, pénteken és szombaton pedig 21 óráig. A fényűző szállás mellett tehát rendelkezésre áll egy külső úszómedence, egy élménymedence, egy szaunaház, egy gyógyvizes medence és egy jól felszerelt fitneszterem is.

ligethotel2

A Liget Wellness és Konferencia Hotel belső kialakítása rendkívül színvonalas, azonban az építményt körülvevő környezet is lélegzetelállító élményt nyújt az odalátogatóknak. A szobák egytől egyig luxus bútorokkal és kiegészítőkkel vannak berendezve, a kilátás is csodaszép. Összességében tehát minden adott a tökéletes pihenéshez a szálloda jóvoltából, ezért mindenképpen érdemes megmérettetni magunkat a Nagy Karácsonyi Receptversenyen. Egy ilyen nyereményért hiba lenne még csak meg sem próbálni.

Beruházásoknak köszönhetően a hotel nemsokára duplájára fog növekedni, a wellness részleg medical-wellness szolgáltatásokkal is kiegészül. Kialakításra kerül egy Japán típusú fürdő, mely gyógyvizes külső és belső medencéjével csak még inkább megemeli a gyönyörű természeti környezetből áradó nyugalom és harmónia mértékét. Ezt az új masszás típusok, reumatológiai szolgáltatások, hidroterápiás kezelések, vízi és szárazföldi tornák teszik majd teljessé. A szálloda vendégei sóoldatos inhalációval történő kezelésben is részesülhetnek a vadonatúj sókabinban, mely nem csak a felső légúti megbetegedések megelőzésében, hanem azok kezelésére is kitűnően alkalmas.

A már korábban említett gyógyvizű medence nátrium-hidrogénkarbonátos vizű, ami azt jelenti, hogy bőr- és nőgyógyászati, illetve ízületi problémák gyógyítására kitűnően alkalmas. További térítések ellenében pedig nem kell messzire mennünk, ha egy kényeztető masszázsra, szoláriumra, szakképzett fodrászra, kozmetikusra, színvonalas manikűrre vagy pedikűrre vágynánk, illetve horgászni, csónakázni vagy kerékpározni támadna kedvünk, hiszen mindezt a hoteltől is igényelhetjük. A szálloda fennhatósága alá tartozó Kaland-Liget kalandpark pedig a merész és bátor személyiségjegyű vendégek érdeklődését is maximálisan le tudja kötni.

ligethotel

Persze, aki még nem járt Szarvason, annak a városnézés is kiváló kikapcsolódást nyújthat. A legismeretesebb talán az Arborétum, de ezen kívül a Bolza-kastély, a Körös-Maros Nemzeti Park, és a Tessedik Sámuel Múzeum is kellemes időtöltést biztosíthat.

Mi minden konyhában jártas olvasónkat arra sarkallunk, hogy ne féljen indulni a Nagy Karácsonyi Receptversenyen, ne sajnálja rá az időt. Egy kis odafigyeléssel és örömmel bizonyosan mindenki nagyot tud alkotni a sütés-főzés területén. Törekedjünk az egyedi, finom és ízlésesen tálalt ételek elkészítésére. Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!