Extrém, téli hangulatú sminkek

Ebben a rendhagyó cikkben most különleges sminkeket, ötleteket gyűjtöttünk össze, melyek a fagyos téli időjárást tükrözik vissza.

extrem-smink3
Első választottunk esetében ugyan nem is kizárólag a smink, hanem a ruha, a haj és a smink teszi együttesen érdekessé a modellt. A szemhéjpúder csillámosabb árnyalatú, sötét és világosabb kék harmonikus együttlétét mutatja. Az arcán lévő kékesen fénylő fehér púder, ami igazán érdekessé teszi az egész kompozíciót, no meg a havas hatású hajkorona.

extrem-smink5
Téli összeállítás, mely nem a fehéret, hanem a természetben ilyenkor még inkább kirívó pirosat helyezi előtérbe. A kép azonnal magával ragadt bennünket sajátos hangulatával, annak ellenére, hogy nem túl extrém. Egy tipikus barna hajú és szemű modell, az arcán is csak a lényeg van kiemelve, mégis különleges.

extrem-smink4
Igazán szokatlanul hat, hogy a modell szemöldöke fehérrel van kifestve, és persze az abból kiinduló minták sem egy mindennapi smink részei. A türkizkékes szemhéjárnyaló viszont nagyon szép, egy karácsonyi összejövetelen tökéletesen megállja a helyét. A visszafogott halvány rózsaszínes rúzs, a világos alapozó és púder kifogástalan harmóniát teremtenek.

extrem-smink6
Ez esetben a modellnek sincsenek túlságosan megszokott vonásai, és ezen a fehéresen csillogó szemöldök és szemkontúr sem segít sokat. A frizura és hajdíszek fokozzák az extrém összhatást, ám mégis egységet teremtenek. Az mindenképpen leszűrhető a képből, hogy ehhez a világos vörös hajhoz jól mutat a fehér és az ezüst.

Teljes mivoltukban talán nem tanácsos kilépni az utcára, de egy-két ötletet egy hétköznapi sminkhez is elcsenhetünk ebből a kis válogatásból. Az sosem baj, ha valamilyen szinten alkalmazkodunk az adott évszakban előforduló, jellegzetes színekhez.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!