Frizurák, melyek sapkával is jól mutatnak

A leghidegebb téli napokon muszáj sapkát vinni magunkkal, mely nem csak melegít, de a hajhagymáinkat is védi. Sapkák tucatjaival találkozhatunk a  boltokban, kár lenne lemondani erről a színes és okoldalú kiegészítőről csak azért, hogy ne menjen tönkre a frizuránk.

 

A rövid, vagy vállig érő, kifelé sütött frizura kimondottan jól mutat sapkával. A fejfedő alól felfelé mutató tincsek kedves, bájos hatást keltenek. Az ilyen frizurához választhatsz elegánsabb és sportosabb sapkákat is.

Az egészen rövid hajú nők sokszor nem szeretnek sapkát viselni, mert úgy gondolják, hogy az teljesen eltakarja a hajukat, ezáltal előnytelenül néznek ki. Ez azonban csak a frizura fazonjától és a megfelelő sapkán múlik. Egy borzos, hosszú frufrut hangsúlyozó frizura nagyon jól mutat különféle sapkákkal, hiszen a hosszabb tincseket kivasalva, a sapka alól kibújtatva meg lehet mutatni.

A hosszú göndör haj állítólag a férfiak kedvence. Szerencsések azok a nők, akiknek természetesen, minden külső beavatkozás nélkül göndör a hajuk. A göndör fürtök egyszerre lehetnek szexis és játékos hatásúak, így lényegében minden sapka jól passzol hozzá.

sapka tel frizura

A dús hajkoronát olykor nehéz megzabolázni, de egy sapka pont alkalmas erre a feladatra. Válassz olyan fejfedőt, amely alól kikandikálnak a göndör, vagy hullámos tincseid, szemedhez fésült frufruddal pedig titokzatossá válhatsz.

A körfrufru remek választás a zord napokra, hetekre, mert keretet ad az arcodnak, és sapkával is rendkívül jól mutat. Ha rövid a hajad csúsztasd kicsit hátrébb a sapkádat, egészen addig, hogy az egész frufrud látszódjon, így igazán trendi összhatást érhetsz el. Egyébként a körfrufru hosszú, egyenes, vagy kissé hullámos hajjal is remekül mutat. Ismét told hátrébb a fejfedődet és az oldalsó tincseket fésüld előrébb.

Ha nem vagy a frufru híve-mert zavar, hogy a szemedbe lóg, vagy bánt, hogy hamarabb zsírosodik, mint a hajad többi része- akkor válassz egyszerű egyenes frizurát, amit kissé tupírozz fel- a dúsabb hatás érdekében- és fésüld kissé előre, egészen addig, hogy az arcodat félig-meddig, sejtelmesen takarja. Fiatalos, divatos eredményt kaphatsz, főleg ha a tincsek alját egy kicsit begöndöríted hajsütővassal.

Bármilyen is a frizurád, biztos lehetsz benne, hogy találni fogsz egy- vagy több- olyan sapkát, amellyel stílusosnak érezheted magad.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!