Happy Skin terméktesztelés

Előző cikkünkben tett ígéretünket teljesítve kiválasztottunk egy natúr, természetes összetevőkből készített kozmetikumokat gyártó céget. Több webáruházat is átböngésztünk, de választásunk végül a Happy Skin-re esett.

 

Webáruházuk teljes körű információt szolgáltat termékeikről, a bennük lévő alapanyagokról külön kis lexikon áll az érdeklődők rendelkezésére. A szappanoktól kezdve a samponokon át a tusfürdőkig minden alapvető kozmetikai készítmény megtalálható kínálatukban, mely igen csak praktikus lehet, hiszen egy helyről lehet beszerezni mindent. A termékeik BDIH előírásoknak megfelelnek, mely azt jelenti, hogy növényi alapanyagaik a lehető legnagyobb mértékben – de nem kötelezően – ellenőrzött biotermesztésből származnak, nincsenek bennük szintetikus színezékek és illatanyagok, kőolajszármazékok, és csakis természetes vagy természetazonos anyagoknak köszönhetik tartósságukat. Az ilyen készítmények előállítása során tilos a génmódosított anyagok felhasználása és az állatkísérletek is. Mi végül előző cikkünkhöz kapcsolódó termékeket választottunk ki, hogy valóban alá tudjuk támasztani az ott felsorolt alapanyagként szolgáló természetes összetevők pozitív hatásait. Három termékre esett választásunk: a Pandora áfonyás gyümölcsmaszkra, az Angel szilárd testápolóra és a Voilá levendulás szappanra.

140724091119 szappanok csomag 5db

A termékeket tehát megrendeltük, és másnap reggel már hozta is a futárszolgálat. A 24 órán belüli házhozszállítás tehát nem kamu, tényleg tartják magukat hozzá. A csomag egyébként nagyon könnyű volt, kissé félve is nyitottuk ki, hogy esetleg nem került bele minden termék. Persze tévedtünk, mindent gondosan beletettek a dobozba, és semminek sem lett baja a profi csomagolásnak köszönhetően. Maguknak a termékeknek a csomagolása is rendkívül ízléses, a logó kifejezetten jól néz ki rajtuk.

Az áfonyás maszkkal kezdtük a tesztelést, mely egyébként egy por állagú készítmény. Egy evőkanálnyit kell elkeverni belőle egy teáskanálnyi vízben, és máris megkapjuk a sűrű masszát. A kikevert adag elsőre kevésnek tűnik, de utólag rájöttünk, hogy bőven elég egy alkalomra. Az utasítás szerint tehát megtisztított arcbőrre vittük fel, és vártuk, hogy megszáradjon. Körülbelül 10 perc múlva ez be is következett, addig érezhettük a finom, természetes gyümölcsös illatot. Végül bő vízzel lemostuk, és a hatása érezhetően más volt, mint egy hagyományos bolti arcmaszknak. Sehol nem volt bőrpír, se viszketés vagy apró piros kiütések, csak puha, matt és tiszta arcbőr. Negatívumként csupán annyit tudunk megemlíteni, hogy elég kicsi (50 g-os) a kiszerelése, és mivel heti két alkalommal ajánlott használni, így elég hamar el fog fogyni. Érdemes tehát többet rendelni belőle egyszerre.

angel

A Voilá levendulás szappan rendkívül kellemes illatú. Ahogy a weboldalon a termékleírásnál is olvasható, levendulavirág darabkák is vannak benne, melyek enyhén radírozzák a bőrt. Hatása nyugtató, de mellette fel is frissíti a bőrt, mattítja és alaposan tisztítja. A hagyományos szappanokkal ellentétben napi többszöri használat után sem szárítja ki a kezeket. Ez feltehetőleg a Tussah selyemnek köszönhető – az egyik fő alapanyagának -, mely a leírás alapján szabályozza a bőr nedvességét. Ennek mérete is pont jó, a gyakori alkalmazás ellenére sem fogy gyorsan, teljes mértékben megéri az árát.

Az Angel szilárd testápoló elnevezésű termék kifejezetten felkeltette érdeklődésünket. Állagából kifolyólag kíváncsiak voltunk rá, hiszen ezelőtt inkább folyékony testápolókat használtunk, így izgatottan vártuk ezt a kuriózumot. Illata a másik két Happy Skin termékhez hasonlóan ennek is fenséges, külseje tetszetős. A használati utasítás szerint törölköző száraz bőrön próbálta ki egyikünk. Nos, a hagyományos bolti termékekkel ellentétben, melyek általában nehezen szívódnak fel, és kissé ragacsossá válik tőlük a bőrfelszín, ettől a testápolótól ilyen problémák nem alakultak ki. Fokozatosan szívódott fel, de nem okozott kellemetlen érzetet, és mindeközben a bőr is lélegezni tudott. Nem tartalmaz semmilyen tartósítószert, illatanyagot és színezéket sem, tehát semmiféle káros anyag nem kerül általa szervezetünkbe. Valószínűleg ez sem lesz túl hosszú életű, így ebből sem árt egyszerre többet is rendelni.

Összességében tehát mindegyik készítményük bevált, és egészen más hatásuk van, mint a boltban kapható mesterséges alapanyagokból összeállított termékeknek. Cikkeikbe is érdemes beleolvasni, és letölthető katalógusukat átböngészni, ugyanis sok hasznos infót találhattok. Minden olvasónknak csak ajánlani tudjuk a Happy Skin termékeit, melyet a következő webcímen érhettek el: https://www.happyskin.hu/

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!