Higgy magadban!

A boldogság keresése és mibenléte. Ez talán egy örökérvényű téma, hisz ahány ember, annyiféle módon értelmezi, annyiféle módon keresi saját boldogságát. Pont ezért egyedülálló, hogy most egy nagy, nemzetközi biztosító is ezen téma köré építette fel új kampányát.

 

Mondanunk sem kell, hogy az Uniqa biztosító „Higgy magadban” elnevezésű kampánya szerkesztőségünk szimpátiáját azonnal kivívta. Lényegében a boldogság, a sikeres élet témája köré épül ez a „mozgalom”, melynek nincsenek megszabott keretei, mindenki részt vehet benne. Az erre külön létrehozott weboldalon bárki kinyilváníthatja véleményét, megoszthatja azt másokkal, sőt, lényegében az egész országgal. Teljesen mindegy, hogy ki vagy, honnan jöttél és hová tartasz, hiszen mindenki gondolata számít, és egyenrangú fontossággal bír.

UNIQA blog box 600px

 

Minden nap új gondolatok kerülnek ki a weboldalra, ezáltal rengeteg ember elveivel, tanácsaival lehetünk gazdagabbak, ha kellőképpen nyitottak vagyunk. Folyamatosan bővülő hasznos, tanulságos cikkek és idézetek várják az oldalra látogató érdeklődőket. Hírességek is részt vesznek a kampányban, ugyanis Soma, Fejős Éva, Csernus Imre, Vass Virág, Karafiáth Orsolya és Illés Fanni is hozzájárulnak gondolataikkal az Uniqa programjának színesítéséhez. Mások sikertörténetéből mi is levonhatjuk a számunkra értékes információkat, következtetéseket, melyekkel aztán közelebb kerülhetünk saját céljaink, boldogságunk eléréséhez.

Hogy legyen egy kis kihívás és motiváló erő is az egészben, a programhoz kapcsolódik egy nagyon ötletes nyereményjáték is. Minden héten ugyanis a vendégszerzők segítségével kiválasztják a 10 legjobb inspiráló gondolatot, és a nyertesek megkapják a sokakhoz eljutott idézetüket hűtőmágnes formájában. Továbbá a vendégszerzők kedvence még kiemelt megjelenést is kap az oldalon és más webhelyeken, mely által még több emberhez eljuthat az ötletgazda által fontosnak vélt információ. Ingyen lehetőségünk van tehát arra, hogy némiképp változtathassunk, befolyásolhassuk más emberek életét, hozzáállását! Szebbé és jobbá tehetjük életüket, kissé pozitívabb irányba terelhetjük gondolkodásmódjukat.

Minden olvasónkat arra buzdítjuk tehát, hogy mindenképpen ragadjon tollat, jobban mondva billentyűzetet, és ossza meg másokkal, hogy szerinte mi a boldog élet titkos receptje. Legyünk bátrak, és ne féljünk kinyilvánítani a témáról alkotott saját véleményünket, hiszen a boldogság teljesen személyre szabott. Ennek ellenére azonban meríthetünk ihletet, lendületet másoktól, melyeket saját céljaink eléréséhez is hasznosítani tudunk. Nyissunk a külvilág felé, tegyük gazdagabbá mások életét egy apró ötlettel, gondolattal. A megválaszolandó, „egyszerű” kérdés tehát csupán az, hogy Ti mit tesztek a boldogságotokért?

higgy-magadban

Az Uniqa biztosító kampányával éppen erre törekszik. Minél több emberhez eljuttatni mások pozitív gondolatait, boldogságról alkotott véleményét és tapasztalatait, hogy abból erőt meríthessünk. Remélhetőleg ti is kedvet kaptok a részvételhez, vagy legalábbis ellátogattok az oldalra, és alaposan szétnéztek rajta.

Az Uniqa „Higgy magadban” kampányának weboldalát ezen a címen éritek el: www.higgymagadban.uniqa.hu

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!