Kalapok és sapkák 2013

Hajhagymáid érdekében jó, ha beszerzel valamilyen kalapot vagy sapkát idén ősszel is. Ha érdekel, mik lesznek az idei szezon kedvenc darabjai, olvasd el cikkünket!

 

Gaucho kalap

Ha láttad már a Zorró filmek valamelyikét, akkor pontosan tudod, hogy mi az a Gaucho kalap. Szexi, széles karimájú, kicsit latinos beütésű remekművek, amelyek rendkívül titokzatosak és figyelemfelfelkeltők. Passzolnak a kosztümökhöz, valamint a nőies, vállat villantó ruhadarabokhoz is.

Szőrme sapka

A nagy, puha szőrme sapkák már pár éve befurakodtak a téli kiegészítők közé, és azóta is nagyon népszerűek. Nagyon melegek és nem utolsósorban rendkívül előkelő külsőt kölcsönöznek a viselőjük számára. Ez a sapka a fejedre helyezi a hangsúlyt, ezért egy roppant egyszerű téli kabát esetén is fel tudja dobni öltözéked. Mivel nagyon feltűnő, nem érdemes hangsúlyos fülbevalókat vagy sálakat viselni hozzá.

Férfias kalap

Ahogy a kabát divatban, úgy a fejfedők terén is hódít az androgün stílus, ezért férfias kalapok is szép számban rendelkezésedre állnak. Az ide sorolható vadász kalapok vagy bármilyen más férfias stílusú sapkák ugyancsak ruházatod divatos kiegészítőjévé válhatnak. Tökéletesen passzolnak az elegáns kosztümökhöz és a lezserebb ruhadarabokhoz egyaránt.

Kötött fejpánt

Óriásit téved, aki azt gondolja, hogy csak az iskoláslányoknak áll jól, és hogy kiment a divatból a fejpánt. Ugyanolyan divatosak, mint pár évtizeddel ezelőtt. Idén ősszel és télen válassz egyszínű kötött darabokat, amit a legelegánsabb öltözékedhez is felvehetsz.

sapka

Bojtos sapka

A svájci sapka nagyobb, játékosabb változata a középen bojttal díszített, kötött sapka. Ez a játékos fejfedő kiengedett hajjal és hozzáillő sállal nagyon jól mutat.

Sportos kötött sapka

Annak érdekében, hogy tökéletesen megvédd a fejedet a hidegtől, válassz egy kötött, sportos sapkát. Ezek a darabok nagyon jól mutatnak meleg pufi dzsekikkel, sportos mellényekkel, de enyhébb időben még farmer dzsekihez is kitűnő választásnak bizonyulhatnak.

Ezen a télen is mindenki megtalálhatja tehát a stílusához és arcformájához legjobban passzoló sapkákat, kalapokat. A divatosság mellett természetesen funkciójuk is fontos, tehát a legnagyobb hidegben ne menjen ki az utcára sapka nélkül senki, mert a mínuszok nem tesznek jót a hajhagymáknak, és sokkal könnyebben megfázhatunk.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 1 Átlag: 5

Szólj hozzá!