Mediterrán tésztasaláta

Hozzávalók 4 főre:

25 dkg orsó tészta

6 db paradicsom

2 evőkanál kapribogyó

1 doboz tonhaltörzs

1 doboz csemege kukorica

2 evőkanál olívaolaj


Öntethez:

4 evőkanál joghurt

4 evőkanál majonéz

1 evőkanál citromlé

só, bors, cukor

 

Elsőként a tésztát főzzük meg, majd hagyjuk kihűlni. Öblítsük le a kapribogyót hideg vízben felhasználás előtt, mert a konzervnek nagyon sós íze van. Ezután keverjük össze az öntetet. Vegyünk elő egy mélyebb üvegtálat, amibe a következőképpen rétegezzük az összetevőket: tészta, kukorica, kockára vágott paradicsom, kapribogyó, öntet, tonhal. Ezt ismételjük addig, amíg van alapanyag és hely a tálban. Ha elkészült, tegyük be a hűtőbe 2-3 órára.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!