Mediterrán tésztasaláta
Hozzávalók 4 főre:
25 dkg orsó tészta
6 db paradicsom
2 evőkanál kapribogyó
1 doboz tonhaltörzs
1 doboz csemege kukorica
2 evőkanál olívaolaj
Öntethez:
4 evőkanál joghurt
4 evőkanál majonéz
1 evőkanál citromlé
só, bors, cukor
Elsőként a tésztát főzzük meg, majd hagyjuk kihűlni. Öblítsük le a kapribogyót hideg vízben felhasználás előtt, mert a konzervnek nagyon sós íze van. Ezután keverjük össze az öntetet. Vegyünk elő egy mélyebb üvegtálat, amibe a következőképpen rétegezzük az összetevőket: tészta, kukorica, kockára vágott paradicsom, kapribogyó, öntet, tonhal. Ezt ismételjük addig, amíg van alapanyag és hely a tálban. Ha elkészült, tegyük be a hűtőbe 2-3 órára.
Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0
Szólj hozzá!