Frizura trend 2013

Ősszel nem csak a természet és az időjárás megy át nagy változásokon, Te is dönthetsz úgy, hogy megújulsz. Ha meguntad a frizurádat, és szeretnél valami őszi fazonra váltani, akkor most figyelj!

 

Egyre több híresség mutatkozik az első ránézésre kicsit szigorú hatású hátranyalt frizurával. Ha szeretnéd egy kicsit megzabolázni kusza, félhosszú tincseidet, akkor ez a neked való fazon idén ősszel. Csak egy fésű és wax kell az elkészítéséhez. Ez a kilencvenes éveket idéző, roppant nőies frizura az előfutára a jövő tavaszi trendeknek, amikor is a nyílt tekintet és a csupasz homlok lesz a sláger.

A középen elválasztott, két oldalon pedig lenyalt frizura már több kifutón is feltűnt. Pár évvel ezelőtt, ha valaki ilyen hajjal mutatkozott, minden gondolkodás nélkül rámondták, hogy ápolatlan és igénytelen, most pedig ez a divat. Ehhez sincsen szükséged másra, mint waxra és fésűre. 

frizura

Nagy sikered leeht ősszel akkor is, ha természetes színű és fazonú frizura mellett döntesz. A szolidabb trendek közé tartozik a hosszú, kissé hullámos, meleg színű hajviselet. Felejtsd el a hatalmas, dívás loknikat. Ne vidd túlzásba a hajhab, hajlakk használatát, a hullámaid pedig legyenek könnyedek, szinte habszerűek.

Az előzetes kilátások azt mutatják, hogy nem kell túl bonyolítani a frizura kérdést. Ha éppen nincsen ötleted, hogy milyen fazonnal lépj ki reggel az utcára, elő a wax-szal és a fésűvel, válaszd ketté középen a hajadat, simítsd le és köss egy egyszerű lófarkat. Ez a megoldás hosszú, vékonyszálú hajjal rendkívül jól mutathat.

ponytail

A jóslatok szerint ősszel sem ér véget az ombre mánia. Nagy slágernek számítanak a lenövésre emlékeztető frizurák. Kérd meg a fodrászodat, hogy készítsen ilyen frizurát neked, vagy tegyen bele egy pár világosabb, vagy sötétebb melír csíkot. Idén a fodrászok szeretnék egy kicsit rockosabbra venni az irányvonalat, ezért hódítanak a markánsabb, élesebb kontrasztok például fekete hajban szőke melírok.

Ha bevállalós vagy, vágass magadnak rövid androgün frizurát. Manapság a réteges hajvágások uralják a rövid hajviselet terén a trendet. Az oldalt egészen rövid, kissé lenyalt, a fejtetőn pedig picit hosszabbra hagyott tincsek a vagány, ám nőies stílusba tartoznak.

A kilencvenes években ugyancsak nagy sikernek örvendő bubi frizura most éli reneszánszát. Idén a fodrászok egy hosszú, oldalra simított frufruval álmodták meg, mely a nőiességre és a bájra helyezi a hangsúlyt.

Az arcot teljes mértékben szabadon hagyó kontyokkal sem nyúlhatsz mellé a hűvös, szeles napokon. A cél, hogy az arcot ne keretezzék kusza szálak, ennek érdekében köss egy kendőt a homlokod felé, így az még szabadabbá fog válni.

Elmondható, hogy mindenki meg fogja találni a számára legelőnyösebb frizurát, hiszen a fodrászok gondoltak kicsikre, nagyokra, rövid és hosszú hajúakra egyaránt.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!