Mit viseljünk a szilveszteri buliban?

Holnap éjszaka búcsúztatjuk az óévet, mely esemény a fiatalok körében igen népszerű és fontos. Ha még mindig nincs meg a megfelelő ruhád és még ötleted sincs, most figyelj!

 

Ez a buli más, mint az év többi, átlagos bulija, pont ezért fontos, hogy a ruhád különleges és emlékezetes legyen. Sok nőnek igazi rituálé az év utolsó napja, mely idő alatt tökéletesítik a megjelenésüket. Ez a jelenség érthető is, hiszen az új év új lehetőségeket nyit, átlépünk az ismeretlen jövőbe, melyre alaposan fel kell készülni. Ebben a felkészülésben segít a kozmetikus, a fodrász és a legjobb barátnőd is, aki segít kiválasztani a legcsinosabb ruhát.

A szilveszteri buli feltűnő megjelenést kíván, de ne téveszd össze egy farsangi felvonulással. Kicsit extravagánsabb öltözettel kell előrukkolnod ezen az éjszakán, mint egy átlagos bulin. Úgy tartják, hogy ez az éjszaka bemutatja, hogy milyen lesz az új év. Ha eszerint közelíted meg a dolgot, akkor nincs is egyszerűbb dolog, mint magabiztosan vonulni a táncparkettre egy szexis ruhában.

szilveszter

Ha csinos vagy, jó az alakod ne takargasd, már csak azért se, mert ez az éjszaka a felszabadultságról szól. Válassz egy fekete kis ruhát, mely önmagában nem túl izgalmas, de ha egy kicsit csillogó darabot viselsz, remekül passzol a tűzijátékhoz, konfettihez. Ne feledd, a kis fekete ruha klasszikus, így nem lőhetsz mellé, ha ilyet  vásárolsz.

A fodrok, masnik és a tüll minden mennyiségben jól mutat a szilveszteri buliban, persze egy kicsit dögösebb kivitelben. Ha kedveled a romantikát, akkor válassz egy ilyen darabot. Lehet a ruhád egyszínű, vagy mintás, a lényeg, hogy kellemes legyen az összhang. Az egyszínű ruhákat dobd fel csipkével, gyöngyökkel és egystílusos borítéktáskával.

Mivel nem tudhatod, hogy kivel, hol futhatsz össze, alkosd meg úgy az öltözékedet, hogy jól érezd magad benne, elegáns, mégis trendi legyél. Az óév búcsúztatása nem jelenti, hogy divatjamúlt ruhadarabokat kell magadra aggatnod. Válassz olyan szettet, ami jövőre is megállja a helyét. Ha kedveled a retró stílust, akkor válassz a múlt díváihoz illő, színes koktélruhát, mely akár pántos, akár pánt nélküli, mindenképpen trendinek számít.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!