Téli leárazások? Ezt érdemes megvenni!

Az ünnepek után a legtöbb üzlet szeretne megszabadulni a tavalyi készletétől. Ilyenkor szemfülesnek kell lenni, hiszen jelentős árengedménnyel juthatunk azokhoz a ruhadarabokhoz, amelyeket már régóta szeretnénk megvenni.

 

Cipők és csizmák

Az aktuális trend nagyon sokoldalúnak mondható. Lehet találni sportos, elegáns, valamint kényelmes darabokat is az üzletekben. Leárazás alkalmával mindenképpen érdemes végigmenni a cipőosztályon is, hiszen nagy valószínűséggel bukkanhatunk olyan cipőkre vagy csizmákra, amik megfelelnek igényeinknek. Idén igazi slágernek számítanak azok a csizmák, amelyek szára lehajtható. Ha elnyeri tetszéseteket egy ilyen darab, mindenképpen vegyétek meg, hiszen rögtön két lábbelitek is lesz.

Farmerek

Egy ideje már a feszes, egyenes szárú farmerek állnak a „nadrág-toplista” élén. Az a jó az ilyen nadrágokban, hogy súlytól és alkattól függetlenül bárki hordhatja őket, de természetesen a megfelelő stílus kiválasztására figyelni kell! A teltebb nőkn a sötét, minta nélküli farmereket válasszák, amik például csizmával nagyon jól néznek ki. A vékonyabb, szép lábakkal megáldott hölgyek szabadjára engedhetik fantáziájukat, hiszen rajtuk a mintás nadrágok is jól állnak. Lehet sötét, világos, mintás vagy minta nélküli, a farmerek sosem fognak kimenni a divatból. Ebből kifolyólag a leárazások alkalmával mindenképp érdemes beszerezni pár jó minőségű darabot.

Felsők

Mostanában inkább az úgynevezett oversize felsők a legdivatosabbak, de elmondható, hogy egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a romantikus, csinos darabok is. Mitől romantikus egy felső? Attól, hogy fodros, esetleg csipkés berakások díszítik, vagy a derekuk kissé húzott. Ezek a blúzok, ingek azért is jók, mert télen a réteges öltözködésbe is be lehet építeni őket, nyáron pedig önmagukban viselhetőek.

learazas

Blézer

A blézer viselése ugyancsak a romantikus stílusú nőkre jellemző. Egyre szélesebb skálán mozognak azonban azok a darabok is, melyek kicsit sportosabbak. Divatosnak számítanak a klasszikus darabok, de nem lőhettek mellé egy hosszított fazonú kiskabáttal sem. Egy blézer jó, ha van a szekrényetekben, hiszen számos esemény vagy alkalom során viselhetőek, eleganciát sugározva.

Kabátok

A kabátleárazások egészen tavaszig fognak tartani, ami azért szerencsés, mert ahogy most áll az időjárás, szükség is lesz az elegáns szövetkabátokra vagy a sportosabb bőrdzsekikre még egy jó darabig. Ha leárazáson szeretnétek vásárolni kabátot, akkor érdemes beszereznetek egy elegáns és egy lezserebb fazonút is, így mindenféle alkalomra lesz egy odaillő darabotok.

Kiegészítők

Elmondható, hogy a bizsu ékszerek csupán néhány éve törtek be a divatba, de mára egy csinos öltözék elmaradhatatlan hozzátartozói. 2014-ben a hangsúly a nyakláncokon lesz, de mindenképpen vásároljatok néhány gyűrűt, karkötőt és fülbevalót is. A kiegészítők közé sorolhatjuk a sálakat, sapkákat és táskákat is, ezért ragadjatok meg azokból is párat a téli leárazásokon.

Természetesen ne ész nélkül vásároljatok össze mindenfélét, hiszen valószínűleg a karácsonyi ünnepek alkalmával is szépen lenulláztátok költségkereteteket. Gondoljátok át, mire van leginkább szükségetek, és abból is csak olyat vásároljatok meg, ami tényleg tetszik nektek és minőségi.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!