A ruhatár szerves részei

Vannak olyan nők, akik minden reggel tanácstalanul állnak a szekrény előtt, kutatva a megfelelő nadrág vagy felső után. Hidegebb időjárás esetén kicsit nehezebb felöltözni, mivel rétegesen, mégis divatosan kell kilépni az utcára. Lássuk, hogy mik azok a darabok, amelyek nem hiányozhatnak a ruhatáradból.

Farmernadrág

A farmer sosem fog kimenni a divatból, pont ezért kötelező, hogy legalább egy legyen a gardróbodban. A legelőnyösebb tulajdonsága, hogy felveheted sportos- és elegáns felsővel is. Ha biztosra akarsz menni, akkor vegyél egy sötétebb színűt, és egy egészen világosat, így gyakorlatilag bebiztosítod magad e téren.

Blézer

Ha szeretnéd egy kicsit feldobni az öltözékedet, akkor mindenképpen szerezz be egy blézert. Ez a ruhadarab a hűvösebb napokon is jól fog jönni, amikor kabátra még nincsen szükség, viszont valamit muszáj felvenni a pólódra, blúzodra. Ha most neki indulsz blézert vásárolni, akkor egyszínű darabokban gondolkozz, feketében, fehérben, sötétkékben, hiszen ezeket lehet a legjobban kombinálni.

Bőrdzseki

Az évszakok közötti átmeneti időszakban nehéz eldönteni, hogy hideg vagy meleg időre kell készülni. Ha hűvösre fordul az idő, akkor csak elő kell kapnod a bőrdzsekidet, hiszen lényegében ez egy jolly-joker, felveheted magassarkúhoz és tornacipőhöz is.

 

Magassarkú cipő

Minden nő ruhatárában kötelező darab a magassarkú cipő, de választásnál vedd figyelembe a kényelmet. A manapság divatos platformos cipők kétséget kizáróan nagyon kényelmetlenek, ezért inkább valami klasszikus darabot válassz, amit felvehetsz színházba és ballagásra is, vagy akár egy nagyobb buliba. Mindenképpen érdemes drágább darabot választanod, hiszen azok általában strapabíróbbak.

Tornacipő

A nők többsége a kényelmet részesíti előnyben – főleg egy bizonyos kor után -, ezért fontos, hogy legyen a szekrényben egy lapos talpú, rohangálós cipő, ami passzol a farmernadrághoz és a blézerhez is egyaránt.

Kiegészítők

Alapdarabnak számít a napszemüveg, a sál és az óra hármasa. Ezeken kívül rajtad múlik, hogy mennyire szeretnéd felékszerezni magad, de tartsd észben, hogy a kevesebb néha több. Nem kell úgy kinézni, mint egy karácsonyfa.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 1 Átlag: 5

Szólj hozzá!