Őszi táska divat

Egy női táska mélyén rendkívüli kincsek és hasznos dolgok lapulnak. Időről-időre bejönnek újabb fazonú, színű és anyagú táskák a piacra. Most utánajárunk, hogy milyen darabokkal lehetsz Te az ősz sztárja!

 

taska

Méret

Idén ősszel nagy sláger lesz a hatalmas méretű táska. Ebbe kényelmesen bele tudod pakolni az életben maradásodhoz szükséges felszereléseket. Sőt, ha a nap folyamán várnod kellene valahol, akkor sem kell malmoznod, hiszen a hatalmas rendelkezésre álló helynek köszönhetően könnyen elfér a kedvenc könyved. Persze, akik nem hordják magukkal a fél fürdőszobájukat, azoknak nem kell már szinte bőröndhöz hasonló darabokban gondolkozniuk. A közép és neszesszer méretű remekművekkel is ugyanolyan divatosak lehetnek.

Szín, minta

Manapság már nem kell, hogy harmonizáljon a táska, a cipő és az öv színe egymással. Ez egyféle szabadságot nyújt, hiszen könnyen előfordulhat, hogy tetszik egy mustár sárga táska, de ilyen színű cipőt nem vennél fel. Az idei szezonban nyugodtan nyúlj a színesebb darabokhoz, minél élénkebb és feltűnőbb, annál jobb. Választhatsz egyszínű modelleket is, de a divatcégek és a szakértők a különböző neonszínek kombinálásával létrehozott extrém táskákat is javasolják. A fényes hatású remekművek ragyogóbbá varázsolhatják a megjelenést. Minden színhez és bármilyen alkalomra passzol az örök klasszikusnak számító fekete-fehér táska. A geometriai minták minden évben, minden korban megállják a helyüket, főleg az előbb említett neon színekből összeállítva. Az állatminták eleganciát sugallnak, és évszaktól függően mindig divatos lehetsz egy kígyó- vagy krokodilbőr táskával.

Anyag

Ősszel könnyen előfordulhat, hogy reggel még hét ágra süt a nap, aztán pár óra alatt fordul a kocka, és heves zápor, zivatar sújt le a városra. Ilyenkor teljesen kiszámíthatatlan az időjárás, ezért értékeink megóvása érdekében olyan anyagból válasszunk táskát, amely ellenáll az esőnek. A bőr vagy műbőr nagyon jól látja el feladatát a zord időjárási körülmények között is.

taska2

Pántok

Egy időben a hosszú, vállon átakasztható, pántos táskák voltak nagy slágerek. A kicsi, könyökhajlatba helyezhető pántosoknak is megvolt a maga korszaka. 2013-ban azonban új korszak köszönt be, hiszen napjainkban a legtöbb táska már mindkét megoldásban használható. Ha tele van nehéz dolgokkal a táskád, akkor szereld fel a lecsatolható hosszú pántot, majd dobd át a válladon, így leveheted a terhet a karjaidról. Ha csak egy telefon, lakáskulcs, meg az irataid vannak nálad, akkor pedig használd a rövid pántokat.

Kiegészítőid meghatározzák személyiségedet. a személyiséged pedig meghatározza a kiegészítőidet.

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!