Emmy Díjátadó Gála 2016 – A 10 legszebb ruhaköltemény

Emmy Díjátadó Gála 2016

Íme a tíz legjobban öltözött híresség Los Angelesben, akik a 68. Emmy díjátadó vörös szőnyegén ragyoghattak szebbnél szebb ruhakölteményekben. A ruhák színeit tekintve a fekete, a fehér és a piros népszerű választás volt, ami nem meglepő hiszen ezek klasszikus színek és a legtöbb esetben beválnak. Természetesen idén is világhírű divattervezők kreációi versenyeztek a legszebb ruha címéért. Köztük volt például Zac Posen, Alexander Wang, Jason Wu, Oscar de la Renta, Versace és nem utolsó sorban Monique Lhuillier.

A vörös szőnyeg sztárjai
Emily Ratajkowski az Emmy díjátadón
1. Emily Ratajkowski Zac Posen ruhában

Valószínűleg sokan egyet értünk abban, hogy bár idén Emily Ratajkowski nem lett Emmy díjas mégis ő aratta le a babérleveleket a vörös szőnyegen meseszép Zac Posen selyem ruhakölteményének köszönhetően. Emellett sminkese, Hung Vanngo is kifogástalan munkát végzett, hiszen a drámai füstös kék szemfesték tökéletes harmóniában volt Emily mélykék sellő alakú ruhájával.

Stephanie Corneliussen az Emmy díjátadón
2. Stephanie Corneliussen Michael Costello ruhában

Stephanie Corneliussen szintén egy sellő alakú estélyi ruhát választott klasszikus feketében, amelyet néhány kifinomult vágás díszített. Különleges ruháját az amerikai divattervezőnek, Michael Costello-nak köszönheti.

Abigail Spencer az Emmy díjátadón
3. Abigail Spencer Jenny Packham ruhában

Abigail Spencer sötétkék csillogós ruhában pompázott, melyet a brit Jenny Packham tervezett. Bár ez a darab nem túlzottan adta ki testalkatát, mégis sugárzott belőle a nőiesség.

Priyanka Chopra az Emmy díjátadón
4. Priyanka Chopra Jason Wu ruhában

Priyanka Chopra láthatóan nagyon jól érezte magát lenyűgöző piros estélyi ruhájában, amelyet a kínai származású kanadai Jason Wu tervezett. Tűzpiros rúzsa tökéletesen illett ehhez a meseszép darabhoz.

Tatiana Mislay az Emmy díjátadón
5. Tatiana Mislay Alexander Wang ruhában

Tatiana Maslany egyszerű, de elegáns piros ruhája, amelyet Alexander Wang tervezett szerencsét hozott neki, hiszen megnyerte a Legjobb Színésznő díjat Dráma kategóriában.

Claire Danes az Emmy díjátadón
6. Claire Danes Schiaparelli ruhában

Claire Danes káprázó Schiaparelli estélyi ruhája szó szerint bearanyozta a vörös szőnyeget.

Sofia Vergara az Emmy díjátadón
7. Sofia Vergara Versace ruhában

Sofia Vergara szűk és szexi Versace ruhájára tökéletesen igazodott homokóra alakú idomaihoz.

Michelle Dockery az Emmy díjátadón
8. Michelle Dockery Oscar de la Renta ruhában

Michelle Dockery fodrai valószínűleg mindenkinek elnyerték a tetszését. De nem is várhattunk volna mást Oscar de la Renta kifinomult ízlésétől.

Olivia Culpo az Emmy díjátadón
9. Olivia Culpo Zac Posen ruhában

Olivia Culpo nem az egyedüli, aki Zac Posen egyik varázslatos ruháját viselhette ezen az estén. Ez a darab viszont különösen magára vonzotta a tekinteteket sajátos díszítése miatt. A ruha szokatlan hossza pedig még egyedibbé tette.

Constance Zimmer az Emmy díjátadón
10. Constance Zimmer Monique Lhuillier ruhában

Constance Zimmer nagyon bájos volt frufrujával és élénk rózsaszín rúzsával, ami kifejezetten illett a nőies rózsaszín-fehér mintás maxi ruhájához. A tervező Monique Lhuillier, akitől bár a menyasszonyi ruhákat szoktuk meg, most egy csodaszép estélyi ruhával rukkolt elő.

Neked melyik ruhaköltemény tetszik a legjobban az idei Emmy Díjátadó Gáláról? Szavazz Te is!

 

Neked melyik hollywoodi sztár ruhakölteménye tetszik a legjobban a 68. Emmy Díjátadó Gáláról?

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 3 Átlag: 5

Szólj hozzá!