Magánklinika nyílik Békéscsabán

November végén nyitja meg kapuit a dél-alföldi régió első magánklinikája Békéscsabán, a dr. Becsey Oszkár utca 1. szám alatt. A terápiás, diagnosztikai és esztétikai centrumban a szolgáltatások széles köre elérhető lesz.

A magánklinika a debreceni székhellyel rendelkező, immár több mint egy évtizedes múltra visszatekintő Oliva Med Kft. beruházásában, részben európai uniós támogatásból valósul meg egy egészségturisztikai pályázatnak köszönhetően. A pályázat címe Magic Med Diagnosztikus, Terápiás és Esztétikai Centrum létrehozása Békéscsabán, projekt azonosító jele DAOP-2.1.1/I-12-2012-0022. A cég eddig a bőrgyógyászat és orvoskozmetológia szakterületén dolgozott, a pályázat lehetővé tette a tevékenységek bővítését.

borgyogy

A dr. Becsey Oszkár utcában két polgári házat építettek át a fejlesztés során. Az 500 négyzetméteres ingatlanban a recepciótól jobbra találhatók a rendelők és a műtők, ahol egynapos sebészeti beavatkozásokra is lehetőség nyílik. Eddig az ilyen műtétek miatt is Szegedre, Debrecenbe vagy Budapestre kellett utazni a pácienseknek. Balra található egy luxuskategóriás, hat szobával rendelkező panzió, amely a rendelőben kezelt, operált páciensek kényelmes épülését szolgálja. Egy külön épületben étkezőt, kiszolgáló helyiségeket alakítottak ki, wellnesszel, szaunával, fittneszgépekkel.

Hogy milyen szolgáltatásokat nyújt az Oliva Med magánklinika, a terápiás, diagnosztikai és esztétikai centrum?

Egyrészt gyógyítanak: sebészet, bőrgyógyászat, szemészet és fogászat is megtalálható lesz a magánklinikán. A diagnosztikai szolgáltatás keretében egy olyan ultrahangos készülék is elérhető lesz, amelynek révén rendkívül finoman lehet ábrázolni a vizsgálandó testrészeket, és amilyen még a békéscsabai és gyulai kórházban sincs, tehát hiánypótlónak számít. Az esztétikai területen belül orvoskozmetológiai és plasztikai sebészeti beavatkozásokra is lehetőség nyílik: mell-, arc- és hasplasztikára. A jelenleg a világon elérhető legmodernebb módszerekkel dolgoznak, ilyen például az őssejtterápia vagy a bioszálas ránctalanítás.

Nemcsak a megyéből, hanem a határon túlról, Romániából, Ukrajnából is fogadnának pácienseket.

Információ és bejelentkezés

Békéscsaba, dr. Becsey Oszkár utca 1.

Telefon: 06-30/63-60-793

E-mail: [email protected]

Honlap: www.olivamed.eu

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 3 Átlag: 2.7

Szólj hozzá!