Sminktrükkök szemüvegeseknek

A szemüveges nők gyakran nincsenek tisztában azzal, hogy ők is sminkelhetik magukat nagyon előnyösen. Alábbi cikkünkből megtudhatod, hogyan lehet sminked legelőnyösebb kiegészítője a szemüveged.

 

Az első dolog amit tudnod kell, hogy a szemceruza a legjobb eszköz a szemeid kiemelésére. Ezzel a termékkel könnyedén varázsolhatsz szexi, határozott tekintetet magadnak. Bár több -féle állaggal találkozhatsz, mégis a gél alapú termékekkel jársz a legjobban, hiszen könnyű felvinni a szemhéjra, valamint egész nap a helyén marad, nem kenődik el. Amire ügyelned kell az az, hogy a ceruzával húzott kontúr vonal ne legyen vastagabb a szemüveged kereténél.

Ha nagyobb szemeket szeretnél, akkor használj valamilyen világos, mondjuk pezsgőszínű szemhéjfestéket. A belső szemzugaidba használj fehér port, amivel még jobban megnyithatod és sugárzóbbá teheted a tekintetedet.

Nem szabad megfeledkezni az alsó szemhéjról sem. Ha már elkészültél a a sminkeddel, mindenképpen tegyél egy kevés, csillámport az alsó szemhéjadra is, ezzel még elegánsabbá, kifinomultabbá teheted a megjelenésedet.

szemuveg

A szemüveg már önmagában is egy praktikus kiegészítő, de ha sminkeled magad, nem szabad elfelejtened, hogy összhangba kell hoznod a dolgokat. Ez persze nem jelenti azt, hogy csak fekete keretes szemüveget viselhetsz, mondván: ” ahhoz minden illik”. Színes keretekkel is nagyszerűen feldobhatod a szemfestésedet.

A füstös tekintet mindenkinek nagyon jól áll, akár szemüveges vagy, akár nem. Merj újítani, kipróbálni különféle színkombinációkat. Vigyél a sminkedbe egy kevés csillámport és máris Te lehetsz az este királynője!

A szempillaspirált gondosan kell kiválasztani, ugyanis a rossz minőségű darabok könnyen összekenhetik a szemüvegedet. Általában elég jól feltüntetik a csomagoláson a termék tulajdonságait, így nem lesz nehéz dolgod választásnál.

Nem szabad elfeledkezned arról, hogy a szemüveg árnyékot vet a szemed alá, így még jobban kiemeli az esetleges karikáidat. A probléma megoldása roppant egyszerű. Használj korrektort, ami egy kicsivel világosabb, mint a bőröd, így könnyedén eltünteti a sötét foltokat a szemed alól. Az a legjobb, ha olyan terméket választasz, amely rendelkezik egy kis fényvisszaverő tulajdonsággal.

Ha szemüveges vagy és eddig csüggedtél, mert nem találtad a megfelelő eszközöket és megoldásokat a tekinteted hangsúlyozására, akkor most irány a sminkelő asztal és kezdj kísérletezni!

Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0

Szólj hozzá!