Töltött burgonya
Hozzávalók 3 főre:
50 dkg főtt burgonya
15 dkg reszelt trappista sajt
10 dkg szalámi
10 dkg sonka
10 dkg kolbász/szalonna
1-2 paradicsom
1-2 paprika, 1 lilahagyma
A főtt krumplikat vágjuk ketté, és kaparjuk ki a belsejüket. Vegyünk elő egy közepes méretű tepsit, és helyezzük rá őket. Halmozzuk a belsejükbe a szalámit, a kolbászt, illetve amit találunk otthon, és szeretnénk belesütni. A tetejükre helyezzünk ízlés szerint paradicsomot, lilahagymát vagy más zöldségeket. Utolsó lépésként szórjuk meg a jól megtöltött krumplikat reszelt sajttal, és már mehetnek is a sütőbe. Körülbelül 220 fokon süssük őket 30-35 percig. Frissen a legfinomabbak, amikor még olvadt a tetejükön a sok sajt!
Értékelje ezt a cikket!
Összesen: 0 Átlag: 0
Szólj hozzá!